Leonardo DiCaprion kiistelty elokuva vedettiin pois netistä – tähti haluaa kieltää esittämisen

Leonardo DiCaprio näytteli vuonna 2001 ilmestyneessä elokuvassa Don’s Plum, jota kuvattiin vuosina 1995–1996. Harvat ovat nähneet elokuvan, sillä DiCaprio on sen valmistuttua halunnut estää sen julkisen esittämisen.

DiCaprio lähti mukaan indie-elokuvaan tehdäkseen palveluksen ohjaaja R.D. Cobbille. Alun perin Don’s Plum oli lyhytelokuva, mutta kun DiCaprio ja toinen elokuvan näyttelijä Tobey Maguire nousivat supertähdiksi, ohjaaja laajensi sen täyspitkäksi elokuvaksi.

DiCaprio ja Maguire kuitenkin veivät asian käräjille. Heidän mukaansa elokuva oli verrattavissa näyttelijöiden työpajaan, eikä sitä ollut tarkoitettu julkiseen levitykseen. Elokuvan levitys Yhdysvalloissa estettiin, mutta sitä on esitetty muun muassa vuoden 2001 Berliinin elokuvajuhlilla, missä se sai hyvän vastaanoton.

Viime joulukuussa elokuva ilmestyi Vimeo-videopalveluun, mutta se hävisi sieltä lähes saman tien tähtien puututtua asiaan.

– Sydämeni särkyy kertoessani teille, että Leonardo DiCaprio on jälleen estänyt yleisöä nauttimasta Don’s Plumista, ilmoitti elokuvan tuottaja ja käsikirjoittaja Dale Wheatley, joka oli ladannut elokuvan sivuilleen vapaasti katsottavaksi.

Katso näyte elokuvasta alta.

Lähde: Guardian

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut