Marvel muutti kaikki suunnitelmansa Jonathan Majorsin Kangin takia: hahmosta piti tulla MCU:n keskipiste

Älä laita kaikkia munia samaan koriin, sanotaan.

24.5.2023 10:29

Marvel Studiosin Kevin Feige on varmasti melkoisen dilemman ääressä. Marvelin uutta tähteä, Jonathan Majorsia, syytetään tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Samalla moni muu taho on paljastanut Majorsin taustalta ikävää häiriökäyttäytymistä.

Majors on tiputettu jo muutamasta leffaroolista syytteiden takia, agentti- ja pr-toimisto antoivat potkut miehelle sekä hänen tähdittämiään mainoksia on poistettu jakelusta.

Majors teki MCU:n ensiesiintymisensä Loki-sarjassa. Sen jälkeen hän tähditti pahasti flopannutta Ant-Man and the Wasp: Quantumaniaa.

Majorsin pitäisi olla pääkonna tulevassa Avengers-elokuvassa, The Kang Dynastyssä.

Nyt on kuitenkin paljastanut, että Kang ei ollut MCU:n pääpahis vielä jokin aika sitten. Majors nostettiin isompaan rooliin hänen saaman hehkutuksen takia.

MCU: The Reign of Marvel Studios -kirjan kirjoittaja, Vanity Fairin toimittaja Joanna Robinson kertoo, että Marvelilla oltiin kipeän tietoisia siitä, että studio oli menettänyt Endgamen jälkeen aimo läjän todella isoja staroja, eivätkä he oikein tienneet miten edetä. Majors tuli kuvioihin pelastavana enkelinä.

Hän lisää, että Marvel ei ole koskaan aiemmin laittanut näin paljon yhden näyttelijän harteille, joten nyt studio on lievästi sanottuna hankaluuksissa, koska Majors on saanut niin paljon negatiivista julkisuutta.

– En tiedä mitä he aikovat tehdä Marvelilla. Olen kuullut erilaisia huhuja, joiden mukaan Majors tullaan korvaamaan tai he eivät aio korvata häntä, Robinson kertoo.

Marvelilta ja Disneyltä ei ole otettu vielä kantaa Majorsin tilanteeseen. Majors itse kiistää kaikki syytteet.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa