Kaksi ohjaajaa puhuu pahoinpitelystä syytetyn Jonathan Majorsin julmasta käytöksestä – toinen syyttää miestä sosiopaatiksi

Pandoran laatikko on avattu.

26.3.2023 23:08

Olemme jo uutisoineet, kuinka Marvel-tähti Jonathan Majors pidätettiin Manhattanilla epäiltynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Tämän takia USA:n armeija poisti kaksi mainosta, joita Majors tähdittää.

Twitter käy kuumana, kun ihmiset puhuvat 33-vuotiaan näyttelijänousukkaan käytöksestä.

Samalla kaksi ohjaajaa kertoo omista, melko rajuista kokemuksistaan Majorsin kanssa.

Nouseva ohjaaja A.B. Allen kutsui Majorsia jo helmikuussa ilkeäksi ja julmaksi ihmiseksi sekä yksityiselämässään että ammatillisessa mielessä.

– Eräs kohtalaisen uusi näyttelijä, jota Twitter tuntuu rakastavan, on oikeasti ilkeä, julma ja ihmisiä hyväksikäyttävä tyyppi sekä yksityiselämässään että ammatillisesti. Jokainen häntä hehkuttava twiitti tekee minut hulluksi, Allen kirjoitti.

Allen kertoo myöhemmissä twiiteissään, että kaikki mitä hän tiesi Majorsista on liittynyt henkiseen väkivaltaan. Hän myös luuli, että pahoinpitelysyyte oli paljon kevyempi ja pyytää sitä anteeksi. Nyt hän tietää, että Majorsin väitetty pahoinpitely oli huomattavasti väkivaltaisempi.

Myös Broadway-veteraani ja Society Theaterin perustaja Tim Nicolai on avannut sanaisen arkkunsa Majorsista. Hänen twiittinsä on nyt lukittu, mutta ne olivat aiemmin kaikille avoinna.

– Sanon vain tämän Jonathan Majorsista: ihmiset Yalesta ja New Yorkin yhteisöistä ovat tunteneet hänet vuosien ajan. Hän on sosiopaatti ja hyväksikäyttäjä, ja näillä nimillä hänestä puhutaan. On harmillista, että hänen kiinnijäämisessään kesti näin kauan.

Nicolailta kysyttiin, että miksei kukaan ole tehnyt mitään asialle. Nicolai vastasi, että sitä on kyllä yritetty, mutta lopulta tarvittiin uhri, joka nosti asian esille. Nicolai kertoo samalla tuntevansa usean Majorsin huonosta käytöksestä kärsineen ihmisen.

Alla vielä Allenin muita twiittejä.

 

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa