Nyt suoratoistona: Michael Douglasin kenties viimeinen iso rooli – sanoi mammuttisarjaa parhaaksi tuotannoksi

IMDb-arvosana on 7,1.

15.4.2024 15:24

Apple TV Plussassa on nyt katsottavana minisarja Franklin. Se kertoo Yhdysvaltain perustajiin luetusta Benjamin Franklinista.

Sarjassa käydään läpi Franklinin uran yhtä suurinta uhkapeliä. 70-vuotiaalla valtiomiehellä on vastassaan brittiläiset vakoojat ja ranskalaiset ilmiantajat, kun hän suunnittelee ranskalais-amerikkalaista liittoa vuonna 1778.

Douglas kertoi MovieZine-julkaisulle, että kyseessä voi olla hänen viimeinen iso roolinsa, vaikkakaan hän ei aio vielä eläkkeelle. Hän kertoi myös, että tämä minisarja on paras tuotanto, jonka parissa hän on koskaan työskennellyt. Sarjan teko myös kesti todella pitkään.

– Tämä on paras tuotanto, jonka olen koskaan tehnyt urallani. Se oli todella loistavaa. Kuvasimme 160 päivää, kahdeksan tuntia päivässä, ja meillä oli vain kaksi lavastettua kuvauspaikkaa koko sarjassa. Loput kuvattiin aidoissa 1700-luvun kuvauspaikoissa – ja se oli upeaa, Douglas hehkutti haastattelussa.

Douglas kertoi myös pitäneensä näyttelijäkollegoitaan erittäin pätevinä.

– Ensimmäisellä viikolla, kun meidät esiteltiin ranskalaisille näyttelijöille, huomasin naisen istuskelevan hieman kameran takana. Kysyin, kuka hän oli, ja minulle kerrottiin hänen olevan roolittaja Ranskassa. Menin heti hänen luokseen ja halasin häntä niin paljon kuin ikinä pystyin, ja minulla oli melkein kyyneleet silmissä siitä, miten hyviä kaikki näyttelijät olivat.

Douglas on tehnyt urallaan monia hyviä elokuvia. Niistä voisi mainita esimerkiksi leffat Vihreän timantin metsästys (1984), Wall Street – rahan ja vallan katu (1987), Vaarallinen suhde (1987). Basic Instinct – vaiston varassa (1992), Rankka päivä (1993) ja The Game – oletko valmis peliin? (1997). Alla sarjan Franklin traileri.

Lue myös: Muistatko Kauniit ja rohkeat -sarjan Carolinen – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: MovieZine

Lisää luettavaa