Tätä Harrison Ford ja J.J. Abrams tarkoittivat The Force Awakensin isolla käänteellä

Spoilerivaroitus.

Jo yli 2 miljardia tienannut Star Wars: The Force Awakens onnistui voittamaan suurimman osan faneista puolelleen, vaikka elokuvassa tehtiinkin muutamia varsin rohkeita ratkaisuja, kuten Mark Hamillin jättäminen lähes kokonaan pois elokuvasta – sekä tietenkin Han Solon traaginen kuoleminen.

J.J. Abrams kertoi haastattelussa, millainen Harrison Fordin reaktio oli siihen, että Han Solon päivät päättyvät The Force Awakensissa.

– Hän oli hyvin mietteliäs ja luulen että hän ymmärsi pointin. Hän ymmärsi, miksi se oli niin voimakas kohtaus. Ja luulen, että osa voimakkuudesta johtui siitä, että Han Sololla olisi ollut vielä niin paljon edessään. Niin paljon elämää, taistelua ja seikkailuja, joten nyt oli oikea aika tehdä se, J.J. Abrams selvitti.

– Jos sen sijaan tuntisimme, että hahmo olisi ikään kuin päiviensä lopussa, se ei olisi ollut niin voimakas kohtaus. Se mikä teki siitä merkityksellisen, ei ollut vain se kuka sen tekee ja miten se tapahtui, vaan se, että hahmo on niin tärkeä ja kohtaa loppunsa, hän lisäsi.

Abrams jatkoi vielä, että kuoleman kautta saatiin tuotua uusi pahis näyttämölle, eikä ohjaaja osannut keksiä siihen mitään hirvittävämpää keinoa kuin isänmurha.

Kuva: Star Wars: The Force Awakens

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut