Vin Diesel on suuttunut Jason Momoalle: syyttää lihaskimppua Fast & Furious X:n huonosta menestyksestä

Jahas, syntipukki on taas löydetty, eikä se ole Vin Diesel itse.

3.6.2023 13:01

Uusin Fast & Furious -leffa Fast & Furious X on tienannut vain 524 miljoonaa dollaria 17. toukokuuta saaneen ensi-iltansa jälkeen. Sitä voi pitää pettymyksenä näin isolle ja kalliille blockbusterille, jolle on uumoiltu jopa kahta jatko-osaa.

Leffasarjan päätähti ja itseoikeutettu hidalgo Vin Diesel on tunnettu herkästä hipiästään ja diivamaisesta käytöksestään, niinpä hän on löytänyt tälläkin kertaa syypään miehestä, joka varasti häneltä valokeilan.

Jason Momoan överi roolihahmo Dante vie koko show’n F&FX:ssä. Tämä ottaa aivan varmasti Dieselin egon päälle, joten hän on vierittänyt elokuvan huonon menestyksen Momoan syyksi.

Nyt pitää kuitenkin tietää, että lähes kaikissa negatiivisissa arviossa kehuttiin nimenomaan Momoan överin itsevarmaa ja hupsuttelevaa roolisuoritusta, kun taas Dieselin pölkkymäistä pönötystä haukuttiin.

– Viniä hävettää, koska Jason on nostettu elokuvan ainoaksi valopilkuksi. Jason on myös viemässä kunnian Viniltä, joka on rakentanut koko franchisen itsensä ympärille, eräs sisäpiiriläinen kertoo.

Diesel on katkera Momoan ”ylinäyttelemisestä” ja ”kohtauksien varastamisesta” ja pitää niitä floppaamisen syinä.

Momoa on tietoinen, että Diesel puhuu hänestä pahaa, mutta vielä ei tiedetä sitä, minkälaisiin toimenpiteisiin diiva Diesel ryhtyy.

Dieselillä ja Dwayne Johnsonilla oli myös F&F-aiheinen pitkäaikainen biiffi, mutta Johnson teki lopulta paluun. Paluun huhutaan kuitenkin liittyvän oikeasti siihen, ettei kukaan halua enää tuottaa Johnsonin floppaavia elokuvia.

Lähde: Comingsoon

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa