Vin Diesel kertoi naisten roolittamasta Fast-elokuvasta – ei tulossa ainakaan piakkoin

Elokuva kuitenkin toteutunee.

29.5.2023 10:30

Fast X sai vastikään ensi-iltansa, ja se saa vielä toisen osan. Elokuvien on tarkoitus olla ainakin jonkinlainen päätös Fast-elokuville, mutta lisää on silti luvassa.

Vin Dieselin mukaan naiset ovat ottamassa vetovastuuta elokuvasarjassa. Tällä hetkellä sarjan tähtiä ovat Michelle Rodriguez, Ludacris, John Cena, Jason Statham ja Dwayne Johnson, mutta he ovat jättämässä elokuvasarjan.

– Aloin kehittää naispuolista spin-offia… vuonna 2017 muiden spinoffien kanssa, ja mitä nopeammin toimitan päätösosan, sitä nopeammin voin käynnistää kaikki spin-offit, Vin Diesel kaavaili.

Myös Universal Picturesin pomo Donna Langley ilmaisi aiemmin toiveensa nähdä naisten vetämä elokuva, joten sellainen voinee hyvinkin toteutua. Näyttelijä Nathalie Emmanuel on vihjannut niin ikään moisesta elokuvasta.

– Fast and Furiousissa on aina ollut naispuolinen läsnäolo, ja nämä naiset ovat aina olleet todella kovia, ja heillä on oma ainutlaatuinen äänensä, mutta jokaisen elokuvan myötä tunnemme, että naisten ääni kasvaa ja kasvaa, Emmanuel tuumi.

Emmanuel mainitsi erikseen Michelle Rodriguezin ja Jordana Brewsterin elokuvasarjan tärkeinä naishahmoina. Emmanuel hehkutti, että olisi mahtavaa tehdä naisten spin-off.

Fast X -elokuvan toista osaa ja uusia spin-offeja saa odotella vielä hetkisen aikaa. Fast X Part 2 on määrä julkaista vuonna 2025. Alla elokuvan Fast X traileri.

Lue myös: Lisa Marie Presleyn mallitytär Riley Keough täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa