Lisa Marie Presleyn mallitytär Riley Keough täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt

Kertoi aikoinaan toiveammatistaan.

29.5.2023 06:00

Mallina ja näyttelijänä tunnettu Riley Keough on tehnyt useampiakin elokuvia. Hänet tiedetään muun muassa Mad Max: Fury Road (2015), American Honey (2016) ja It Comes at Night (2017) -elokuvista.

Hänen äitinsä on edesmennyt Lisa Marie Presley. Keough onkin legendaarisen Elvis Presleyn lapsenlapsi.

Mallintyöt hän aloitti jo teini-ikäisenä, ja ensimmäinen esiintyminen hänellä oli Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä. Hänet on nähty myös Vogue-lehden kannessa äitinsä ja isoäitinsä (Priscilla Presley) kanssa.

Ensimmäisen roolinsa hän sai The Runaways (2010) -leffasta. Sen jälkeen niitä onkin tipahdellut mukavasti. Hänen viimeisimpiä töitään on Prime Videon sarja Daisy Jones & The Six. Keough ja Sam Claflin näyttelevät siinä 70-luvun rock-yhtyeen jäseniä, ja sarja näyttää bändin matkan huipulle.

Daisy Jones & The Six pohjautuu Taylor Jenkins Reidin suosittuun romaaniin, jonka innoittajana oli Fleetwood Macin Stevie Nicksin ja Lindsey Buckinghamin elämäntarina. Reese Witherspoon on sarjan tuottaja. Sarja sai aika hyvän vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

Daisy Jones & The Six.

Keough nähdään seuraavaksi tosi-tv-maailmaan sijoittuvassa kauhuelokuvassa The One. Leffan hahmo Taylor yrittää tarinassa löytää rakkauden ryhtymällä kilpailijaksi treffiohjelmassa. Tv-kokemuksesta tulee kuitenkin pelottavaa ja todellisuutta hämärtävää.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Riley Keoughista.

On ystävä näyttelijä Dakota Johnsonin kanssa, ja he molemmat ovat kolmannen polven näyttelijöitä. Don Johnsonin tytär Dakota oli morsiusneito Rileyn häissä vuonna 2015.

Äitinsä Lisa Marie Presleyn kuoltua vuonna 2023 Riley ja hänen sisarpuolensa Harper ja Finley Lockwood perivät äitinsä osuuden Elvis Presleyn kuolinpesästä, ja saivat omistusoikeuden Gracelandiin.

Rileyn toiveena oli ainakin aikoinaan olla ammattivalokuvaaja. Hän kertoi asiasta Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa vuonna 2007.

Tähdellä on Instagram-tili, jossa hän jakaa julkaisuja elämästään. Potretit alla sekä sarjan Daisy Jones & The Six traileri.

Lue myös: ”Kidutuspornosta” kritisoitu Lily-Rose Depp täytti 24 vuotta – tähden uutta sarjaa verrataan aikuisviihteeseen – Episodi.fi


https://www.instagram.com/rileykeough/?hl=fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa