”Kiitos Suomi!” – Arnold Schwarzenegger kiitti faneja Netflix-sarjansa menestyksestä

Arska esiintyy ensimmäistä kertaa televisiosarjan päätähtenä.

28.5.2023 19:45

Näyttelijä Arnold Schwarzenegger on kiitellyt Twitterissä fanejaan tähdittämänsä televisiosarja Fubarin saamasta suosiosta ja palautteesta. Erityismaininnan sai myös Suomi, jonka Netflixin katsotuimmaksi tällä viikolla julkaistu Fubar eilen nousi.

Fubar on 75-vuotiaan Arskan pitkän uran ensimmäinen televisiosarja, jossa hän toimii päätähtenä. Toimintasarjassa isälle (Schwarzenegger) ja tyttärelle (Monica Barbaro) paljastuu molempien työskentelevän CIA:n leivissä agentteina.

Sisällöltään Fubar on eräänlainen ”parhaat palat” -keitos Arskan aiemmista menestyselokuvista. Juoni on Tosi valheita -leffasta, huumori ja one-linerit ovat tuttuja esimerkiksi Predatorista ja Terminator-elokuvista.

Fubar on noussut ensi-iltaviikollaan Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi ympäri maailmaa, Arskalla onkin twiittisormi käynyt kuumana kiitellessä viime päivät. Kriitikot ovat ottaneet sarjan ristiriitaisesti vastaan, tällä hetkellä Rotten Tomatoes –sivustolla teos paistattelee 51 prosentissa.

Yhteistyö näyttelijän ja Netflixin välillä ei jää tähän, sillä jo kesäkuussa yhtiö julkaisee Schwarzeneggerin elämästä kertovan dokumenttisarjan. Traileri löytyy alta.

Lisää luettavaa