Ysäritähti Jennifer Love Hewitt täytti 45 – tältä hän näyttää nykyään

Jennifer katosi lapsena, mutta löytyi pian lähistöltä.

22.2.2024 05:30

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt täytti 21. helmikuuta 45 vuotta. Tähti muistetaan muun muassa elokuvasta Tiedän mitä teit viime kesänä (1997). Viime vuosien leipätyönä hänellä on ollut rooli tv-sarjassa 9-1-1. Sarja ehdittiin jo lopettaa, mutta se saa jatkoa yhdysvaltalaisen ABC-kanavan hoteissa.

Hewitt aloitti uransa lapsinäyttelijänä ja -laulajana, ja hän esiintyi televisiomainoksissa ennen liittymistään Disney Channel -sarjaan Kids Incorporated (1989–1991). Tähden innosta esiintymiseen kertoo katoaminen neljävuotiaana.

Hewitt oli käymässä ravintolassa, jonka yhteydessä oli esiintymislava. Pikku-Jennifer katosi, mutta löytyi myöhemmin lavalta laulamasta kappaletta Help Me Make It Through the Night.

Tiedän mitä teit viime kesänä.

Läpimurtonsa isompiin kuvioihin hän teki teinisarjassa Viiden juttu (1995–1999), ja suuri hitti oli tietysti myös Tiedän mitä teit viime kesänä (1997). Hewitt näytteli tasaiseen tahtiin aina vuoden 2015 tienoille, jolloin hän päätti pitää kolmen vuoden tauon näyttelemisestä. Paussin hän piti lastensa vuoksi.

Näyttelijä kertoi löytäneensä itseään tauon aikana. Tuolloin hän arveli mysteerin itsestään vielä selviävän hänelle.

Tähti puhui vuoden 2023 joulukuussa ikääntymisestä

Hewitt kommentoi Michael Rosenbaumin Inside of You -podcastissa ulkonäköpaineista. Asia nousi esiin, sillä Hewittin ulkonäköä oli aiemmin kommentoitu tunnistamattomaksi entisestä, kun hän julkaisi itsestään kuvan Instagramissa.

– Ikääntyminen Hollywoodissa on todella vaikeaa, Hewitt sanoi.

– Se on todella vaikeaa, koska et voi tehdä mitään oikein.

Hewitt sanoi olevansa ”joskus epävarma ikääntymisestä”. Varmuutta ei varmastikaan tuonut vastareaktio, joka kumpusi suodattimen käytöstä kuvassa.

– Olin laittamassa hiuksiani, eikä minulla ollut yhtään meikkiä, joten laitoin suodattimen päälle, hän sanoi.

– Ja se oli vain suodatin, joka näytti tuolloin hyvältä kampaamon valossa.

Hän julkaisi kohukuvan synttäreidensä kunniaksi, kun hän täytti 44 vuotta. Tuolloin häntä kutsuttiin tunnistamattomaksi, josta Hewitt ei pitänyt. Ärsyyntyneenä Hewitt julkaisi lisää suodatettuja kuvia, ja vastareaktio vain koveni. Hewittin mukaan suurin osa ihmisistä on kuitenkin ollut hänelle ystävällisiä.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Jennifer Love Hewittistä

Hän kärsii lievästä klaustrofobiasta. Vuonna 2005 alkaneen sarjan Aavekuiskaajan kuvauksissa tunneliin piti tehdä irrotettava seinä, jotta Hewitt pääsisi ahtaasta paikasta halutessaan nopeasti pois.

Hewittille tarjottiin roolia Siskoni on noita -sarjassa, mutta hän kieltäytyi. Roolin sai Shannen Doherty.

Lähetti kolme tusinaa vaaleanpunaista ruusua Gwyneth Paltrowille päivää ennen kuin Paltrow voitti Oscarin elokuvasta Rakastunut Shakespeare (1998). Hewitt kirjoitti hänelle myös kaksisivuisen kirjeen, jossa hän kehui Paltrowia, ja sanoi hänen olevan roolimalli.

Paltrow lähetti vastauksen viikkoa myöhemmin – ja Hewitt kehysti sen. Kun näyttelijät tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2000 Golden Globes -gaalassa, Paltrow halasi Hewittiä, joka pelkäsi pyörtyvänsä tai saavansa tilanteessa sydänkohtauksen.

Hewittin seuraava projekti on jatko-osa elokuvalle Tiedän mitä teit viime kesänä. Leffan ohjaajana toimii Jennifer Kaytin Robinson, joka oli käsikirjoittamassa Thor: Love and Thunder -elokuvaa. Elokuvia hän on ohjannut tähän mennessä kolme kappaletta, ja viimeisin niistä on aika kelpo komedia Do Revenge (2022). Hewitt palaa myös sarjaan 9-1-1.

Jennifer Love Hewitt on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Millie Bobby Brown on nyt 20-vuotias – tiesitkö tähden väkivaltaisesta harrastuksesta ja kuuroudesta – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi


https://www.instagram.com/p/C2kmYLmpBvL/

Lähde: Deadline, Wikipedia, People

Lisää luettavaa