Mainos: Metsästä nämä tuotteet Black Fridayn alennusmyynneistä

Erilaiset alennusmyynnit ja ostotapahtumat, kuten Black Friday, houkuttelevat ostamaan tuotteita edullisemmin. Mitä tuotteita Black Fridaysta kannattaa hankkia? Lue artikkelista vinkit, joilla saat alennukset hyödynnettyä ilman heräteostoksia!

22.9.2023 12:45

Mainos: Hobby Hall

Näin ostat alennusmyynnistä vain oikeasti tarpeellisia tuotteita

Lähes jokainen meistä on tehnyt hutiostoksia. Halpa hinta houkuttelee ostamaan jotain, mitä ei oikeasti tarvitsisi, tai tarpeellisen tuotteen lisäksi ostoskoriin sujahtaa muutama muukin “edullinen löytö”. Yhtäkkiä ostosten hinta voikin olla paljon enemmän kuin mitä sen alun perin piti olla.

Jotta alennusmyynneistä voi oikeasti tehdä hyviä löytöjä, tulee omat hankintatarpeet olla ensin tarkasti tiedossa ja määriteltyinä. Hyvä tapa varmistua ostosten tarpeellisuudesta on pitää listaa tarvittavista hankinnoista. Hankinnat voi merkitä myös eri listoille sen mukaan, kuinka kiireellinen tai tärkeä hankinta on.

Tarvelistaa voi hyödyntää alennusmyyntien aikaan paitsi kivijalkamyymälöissä, myös verkkokaupan puolella. Esimerkiksi marraskuussa vietettävä Black Friday tarjoaa kätevän mahdollisuuden tehdä oikeasti hyviä löytöjä, sillä monet kaupat ilmoittelevat tulevista tarjoustuotteista jo etukäteen. Muun muassa Hobbyhall.fi-verkkokaupassa Black Friday -tarjoukset löytyvät omalta sivultaan.

Elektroniikkaa ja kodinkoneita edullisemmin

Black Friday on ostotapahtuma, jolloin monet isot kodinkoneketjut ja tavaratalot myyvät elektroniikkaa jopa -60 % alennuksella. Uuden puhelimen tai tietokoneen hankinta kannattaa ajoittaa alennusmyyntien aikaan, mutta määrittele silti itsellesi valmiiksi ominaisuudet, joita uudelta laitteelta kaipaat. Näin et tule ostaneeksi huonoa laitetta vain edullisen hinnan vuoksi.

Alennusmyynteihin voit ajoittaa myös laadukkaiden kodinkoneiden tai pihatyökoneiden hankinnan, mikäli niille ei ole akuuttia tarvetta juuri nyt. Black Fridaysta voi löytää halvalla esimerkiksi Makitan työkaluja tai Kärcherin siivouskoneita. Pienet elektroniikkalaitteet, kuten langattomat kuulokkeet tai Fitbit-aktiivisuusranneke, ovat myös hyviä joululahjaideoita.

Hajuvedet ja kosmetiikka luksusbrändeiltä kukkarolle sopivaan hintaan

Jos et normaalisti raaski ostaa lempimerkkisi kallista hajuvettä, tarjoaa Black Friday ratkaisun. Laadukkaiden merkkien hajuvesiä on usein hyvässä alennuksessa tämän ostotapahtuman aikaan. Esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupassa on ollut Black Friday -tarjouksissa muun muassa Hugo Bossin, Calvin Kleinin ja Versacen hajuvesiä.

Hajuvesien lisäksi myös monet kosmetiikkatuotteet ovat Black Fridayn aikana alessa. Alennusmyynti voisikin olla hyvä hetki päivittää meikkipussin sisältö ja hankkia esimerkiksi laadukas vedenkestävä ripsiväri pikkujoulukautta varten!

Lelulahjat valmiiksi joulua varten

Black Friday näkyy myös suurten kauppaketjujen leluosastoilla sekä joissain pienemmissä lelumyymälöissä. Ajankohtansa vuoksi Black Friday tarjoaa hyvän hetken ostaa joululahjat lapsille kerrankin ajoissa ja edullisemmin.

Alennusmyynneistä kannattaa metsästää erityisesti lapsen toivomia isompia lelusettejä, joiden normaalihinnat ovat useampia kymppejä tai jopa satasia. Alesta voi löytyä myös esimerkiksi lapsen lempparisarjan lelufiguureja huomattavasti edullisemmin. Alennuksessa olevat suositut ja laadukkaat lelusetit ja -hahmot ovat hyviä joululahjoja myös tuttavaperheiden lapsille.

Välineet vapaa-ajanviettoon löytyvät Black Fridaysta

Jos lapsen talviurheiluvälineet ovat jääneet pieneksi tai sinulla on kalliita välineitä vaativa harrastus, Black Friday on hyvä hetki hankkia harrastusvälineet edullisemmin. Pienemmät erikoiskaupat eivät välttämättä ole mukana Black Fridayssa, joten etsi alesta ensisijaisesti yleisiä ja suosittuja, isojen kauppojen valikoimista löytyviä harrastusvälineitä. Erilaisia harrastusvälineitä löytyy runsaasti Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Toisinaan Black Fridayssa on hyviä lomatarjouksia ja esimerkiksi hotellidiilejä Helsinkiin. Niitä kannattaa vilkuilla etukäteen, jotta ehdit hankkia oman lomapakettisi ennen muita. Alennusmyynnistä voit löytää myös hyvän tarjouksen suoratoistopalvelusta, kuntosalin jäsenyydestä tai muista vapaa-ajan palveluista.

Black Fridayn aikana voit löytää etenkin yllä listattuja tuotteita hyvällä alennuksella. Vertaa artikkelin listaa omaan tarvelistaasi: etsi ja hanki tuote alennusmyynnistä vain, jos olet kirjannut tuotteen aiemmin tarvelistallesi! Hyviä Black Friday -tarjouksia löydät Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Lisää luettavaa