Suosittu komediapoppoo teki hupaisan elokuvan – MC Helper beKINGs nyt Elisa Viihde Viaplayssa

Mopojengien taistelusta syntyi hillitön komedia.

22.10.2022
Mainos

Kotimainen komedia MC Helper beKINGs perustuu sketsiryhmä Biisonimafian suosittuihin lyhytelokuviin. Vuosina 2015, 2016 ja 2018 julkaistut lyhytelokuvat ovat keränneet YouTubessa miljoonia katselukertoja. Biisonimafian poppoo on niiden ansiosta noussut yhdeksi Suomen suosituimmista komediaryhmistä.

Elokuva kertoo Räkästä (Kaitsu Walfrid Rinkinen), joka kuskaa mopedillaan pizzoja. Työhommat menevät kuitenkin päin prinkkalaa, eikä pomoa (Jenni Kokander) tilanne naurata. Räkä on onnekseen tavannut mopomiitissä Liiman (Janne Kaperi), joten mopoharrastus voi jatkua. Kaksikko perustaa Köntsän (Tatu Sinisalo) kanssa MC Helper -nimisen mopokerhon tähtäimessään ykkössija legendaarisista Harjuajoista.

Kilpaileva mopojengi MC Mustakäsi ja sen pomo (Tommi Korpela) sekä ykköskuski Spägä (Joel Hirvonen) ovat kuitenkin sotajalalla MC Helperin mopoäijien kanssa. Oman sotkunsa tuo Herkku (Celin El Azizi), joka vaikuttaa pelaavaan likaista peliä Helperin jätkien kanssa.

Luvassa on hupaisa soppa, jossa on mukana kolaroituja mopoja, fyysisiä kolhuja ja sydänsuruja. Elokuvaa on jo kuvailtu suomalaiseksi versioksi Sons of Anarchy -kulttisarjasta. Elokuvassa nähdään Suomen tubettajaskenen ykkösnimiä, ja huikeista stunteista vastaavat maan taitavimmat mopokuskit.

Tutustu elokuvaan ja tilaa Elisa Viihde Viaplay tästä.