How to Be Single

GENRE ENSI-ILTA 12.02.2016 TÄHDET

Vauhdikkaan romanttisen komedian hahmoja yhdistää yksi asia: he yrittävät oppia elämään sinkkuina rakkauden eri määritelmien täyttämässä maailmassa.

Elokuva kertoo monen hahmon kautta kauniin tarinan siitä, miten jokaisen täytyy oppia tuntemaan itsensä ennen kuin lähtee jakamaan elämäänsä toisen kanssa. Rebel Wilsonin esittämä Robin on bilettävä ja välinpitämätön yhden illan juttuja harrastava nuori nainen, joka ystävystyy juuri suhteensa päättäneen Alicen (Dakota Johnson) kanssa. Robin ryhtyy opettamaan Alicea elämään sinkkuna.

Sinkut kuvataan stereotyyppisinä irtosuhteiden harrastajina ja aktiivisina alkoholinkäyttäjinä. Oppimistarinana elokuva kuitenkin toimii päähenkilöiden todetessa tarvitsevansa muutakin kuin ainaista biletystä.

Vaikka elokuva seuraa romanttisen komedian kaavaa, se itkettää enemmän kuin naurattaa. Draamaa riittää, eikä loppukaan ole jokaisen kohdalla niin onnellinen kuin odottaisi. Vain muutama kohtaus oikeasti naurattaa ja suurin osa hahmoista on mitäänsanomattomia.


YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat