24-vuotias skotti kutsui George Clooneyn lounaalle – vastaus oli kyllä

24-vuotias Social Bite -voileipäbaariketjun osaperustaja Alice Thompson sai houkuteltua George Clooneyn piipahtamaan Skotlantiin. Ketju järjestää kilpailun, jossa pääpalkintona on lounas näyttelijän kanssa.

Clooney todennäköisesti suostui ketjun arvojen vuoksi. Ketjun voitoista nimittäin 100 prosenttia menee hyväntekeväisyyteen ja neljäsosa henkilöstöstä on kodittomia. Thompson omistaa ketjun yhdessä yrityskumppaninsa Josh Littlejohnin, 28, kanssa.

– Josh ja minä olemme edelleen shokissa siitä, että hän sanoi kyllä. Odotamme innolla tapaavamme hänet marraskuussa, kun joku onnekas fani pääsee lounastamaan hänen kanssaan.

Kisaan pääsee osallistumaan lahjoittamalla 5 puntaa. Osa lahjoituksesta käytetään siihen, että kahville tuleva koditon saa yhden juoman ilmaiseksi. Loput käytetään hyväntekeväisyysrahastoon, joka tekee humanitääristä työtä.

Clooney tulee myös pitämään puheen parivaljakon järjestämässä Scottish Business Awards -tilaisuudessa Edinburghissa. He ovat aiemmin onnistuneet houkuttelemaan puhumaan muun muassa ex-presidentti Bill Clintonin, Virgin-yritysryppään perustaja Richard Bransonin ja laulaja-lauluntekijä Bob Geldofin.

George Clooneyn seuraava elokuva on trilleri nimeltään Money Monster. Se kertoo televisiossa taloudellisia neuvoja antavasta tv-persoonasta, joka joutuu työkavereineen panttivangiksi huonon talousvinkin takia. Ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Kuva: Money Monster

Lähde: Daily Record

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut