300:n spartalaisen juliste vetää sanattomaksi – trailerissa sentään ulistaan

13.6.2013 10:49

Ensi keväänä ilmestyvästä 300: Rise of an Empire -elokuvasta on julkaistu juliste ja ensimmäinen pitkä traileri.

Julisteessa kreikkalaissoturi saa taakseen valtaisan hyökyaallon, joka näyttää himppusen ulkopuoliselta 300:n veri- ja sandaalimaisemissa. Vedellä on toki keskeinen rooli jatko-osassa, kuten trailerista selviää, Eva Greenin johtaman laivaston antaessa vastustajille upottavaa kyytiä. Mutta samalla perusteella ensimmäisen elokuvan julisteita olisi voinut koristaa staattisella kivimöhkäleellä, oltiinhan siinä pitkään kalliomaisemissa.

Frank Millerin Xerxes-sarjakuvaan perustuva 300: Rise of an Empire on Noam Murron (Smart People) ohjaama. Ensimmäisen 300:n (2006) ohjannut Zack Snyder on tällä kertaa jättäytynyt käsikirjoittajaksi ja tuottajaksi. Snyderin seuraava oma ohjaus, Man of Steel saa Suomen ensi-iltansa 26. kesäkuuta.

Alla 300: Rise of an Empiren ensimmäinen pitkä traileri, jossa irralliset uhkailut, aseiden hidastetut heilautukset ja toinen toistaan koomisemmat mölinät ja örinät vievät koko trailerin mitan. Videolla myös spoilataan, miten ensimmäinen osa päättyi, joten jos sarjakuvamuunnosten merkkiteos on vielä näkemättä, hop hop, katsomaan se ennen traileria.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa