Yhdeksän elokuvatähteä joista tuli näyttelijöitä sattuman kautta

Jotkut näyttelijät taistelevat vuosia saadakseen rooleja, joista heidät bongattaisiin isompiin juttuihin… Ja jotkut ovat vain olleet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Alla yhdeksän näyttelijää, joiden urat lähtivät käyntiin sattumien kautta.

 

Charlize Theron

Pankissa huonoa palvelua saanut Charlize Theron raivostui virkailijalle niin pahasti, että se ei jäänyt yhdeltäkään asiakkaalta huomaamatta. Yksi kohtausta todistaneista sattui olemaan Hollywood-agentti, joka antoi korttinsa siltä seisomalta Theronille.

Johnny Depp

Johnny Depp lähti ystävänsä Jackie Earle Haleyn matkaan tämän hakiessa roolia Painajainen Elm Streetillä -elokuvasta. Haley ei roolia saanut, sillä ohjaaja Wes Craven bongasi nuoren Deppin käytävältä ja pyysi tätä lukemaan roolia varten. Depp sai roolin, ja Haley näytteli kuuluisaa veitsisormea vuosia myöhemmin Painajainen Elm Streetillä -remakessa.

Jennifer Lawrence

New Yorkissa turistina ollut Jennifer Lawrence pysäytettiin kadulla valokuvaa varten. Kuvan ottaja ei ollut kuka tahansa stalkkeri, vaan elokuva-agentti, jonka räpsäisyn myötä Lawrence alkoi saada puheluja, jotka johtivat lopulta näyttelijän läpimurtorooliin Winter’s Bone -elokuvassa.

Chris Pratt

Guardians of the Galaxy -tähti bongattiin elokuviin tämän ollessa tarjoilijana havaijilaisessa baarissa. Pratt oli saanut lipun Havaijille ystävältään, eikä tulevalla näyttelijällä ollut edes paikkaa, missä asua, joten tämä yöpyi autossaan. Joskus rantapummin elämä palkitaan.

Natalie Portman

Natalie Portman oli syömässä pizzaa Long Islandilla, kun Revlonin agentti bongasi tämän mallinuraa varten. Silloin 11-vuotias Portman älysi nopeasti haluavansa mallin sijaan näyttelijäksi.

Mel Gibson

Mel Gibson antoi ystävälleen kyydin Mad Max -elokuvan koelukuun. Gibson itse oli edellisenä iltana ollut baaritappelussa, ja ottanut jonkin verran pataan, näyttäen varsin karulta. Ohjaaja George Miller huomasi Gibsonin ja pyysi tätä lukemaan roolia varten. Loppu on autoiluhistoriaa.

Marilyn Monroe

Lentokonetehtaalla työskennellyt Norma Jeane päätyi Yank-lehden valokuvaajan tähtäimeen. Sotaponnisteluja tukevista naisista kertovaan juttuun kuva ei ikinä päätynyt, vaan aloitti tulevan Marilyn Monroen mallinuran, jonka myötä tästä tuli lopulta supertähti.

Channing Tatum

Channing Tatum bongattiin Miamin kaduilta malliagentin toimesta. Agentin ansiosta Tatumista Pepsin ja Voguen kaltaisten brändien kasvo, ja lopulta tunnettu näyttelijä.

Evangeline Lily

Lost -sarjan ja Hobitti-elokuvien tähti joutui myöskin malliagentin tähtäimeen kävellessään pienessä Kelownan kaupungissa Kanadassa. Lily vastusteli ajatusta ensin, mutta muutti mieltään älyttyään, miten paljon mallinhommilla voi tienata.

Lähde: Storypick, IMDB

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut