Agatha Christiestä tehdään action-sankari tulevaa elokuvaa varten

Neiti Marplen ja Hercule Poirotin luojana tunnetusta Agatha Christiestä on suunniteilla elokuva. Paramount aikoo tehdä elokuvan nimeltä Agatha, jossa tunnettu kirjailija nähdään uudessa valossa.

Elokuva ei tule olemaan mikään kuiva omaelämäkerta: tyylilaji on toimintaseikkailu. Käsikirjoitusta kuvaillaan Vihreän timantin metsästyksen ja Sherlock Holmesin sekoitukseksi. Tarina perustuu löyhästi todellisuuteen.

Vuonna 1926 Agatha Christie oli kadoksissa 11 päivän ajan. Katoaminen aiheutti aikoinaan kohun. Christie oli riidellyt aviomiehensä kanssa ja lähti jättäen vain lapun, jossa hän kertoi menevänsä pohjoiseen. Christien auto löydettiin hylättynä järven rannalta. Kirjailijatarta lähti etsimään 15 000 vapaaehtoista. Lopulta hänet löydettiin hotellista valenimellä. Christie ei ikinä kertonut katoamisen syytä.

Kieltämättä Agatha voi olla hauska seikkailu, mutta toivotaan että juoni ei lähde ihan lapasesta. Toisaalta eiköhän mielikuvitusta voi käyttää runsaasti, kun Christielle keksitään seikkailuja katoamisen ajaksi.

Kuva sarjasta Neiti Marple: Ruumis kirjastossa.

Lähde: Cinemablend

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut