Aiemmin unelmarooliaan klassikkosarjassa hehkuttanut tähti teki vähemmän mairittelevan paljastuksen sen kulisseista

BBC

Pesti on jo ohi.

BBC:n ikoninen tieteissarja Doctor Who on pyörinyt ruuduissa jo reilusti yli puoli vuosisataa. Brittisarjoista puhutaan yleensä laadukkaina tuotoksina, mutta kaikki ehkä ei ole aivan sitä miltä näyttää.

Jo pikkupojasta hämmästyttävää Tohtoria fanittanut Peter Capaldi näytteli hahmon 12. versiota vuosina 2013-2017. Capaldi kommentoi aivan pestinsä alussa rakastaneensa Tohtoria koko elämänsä – hän oli nuorena ns. superfani. Unelmaroolin tekeminen ei kuitenkaan ollut kaikilta osin silkkaa auvoa.

Seuraavaksi James Gunnin The Suicide Squad -leffassa nähtävä Capaldi vertaa tuotantoja nyt toisiinsa näin:

– [The Suicide Squadissa] oli ihan erilaista [kuin Doctor Whossa], koska se oli niin paljon isompi. Kaikki siihen liittyvä oli isompaa. Ja näyttelijäkaarti oli uskomaton… rahaakin oli enemmän, kun Doctor Whossa ei oikeastaan ole tarpeeksi – kaikki Doctor Whossa hajoaa käsiin, rekvisiitta menee rikki ja puvut pitää paikkailla teipillä, tarranauhalla ja sen semmoisella. [O]n myös mukava olla mukana sellaisessa, missä on varaa tehdä hirviöistä pelottavan näköisiä.

Capaldi huomauttaa silti pitävänsä Doctor Whon tyylistä, hänelle B-luokan elokuvat mieleen tuovasta omaperäisyydestä. Hänen jälkeensä Tohtorin roolissa on nähty Jodie Whittaker, jonka tähdittämä Doctor Whon 13. kausi on tuloillaan vielä tänä vuonna.

 

Lähteet: Digital Spy, Metro.co.uk, Daily Mail