Aikamatkustavalle ammeelle tulossa uusi kankkunen

16.1.2013 18:08

Poreilevan jacuzzin aikamatkailu ei ehkä päättynytkään kasarikankkuseen, vaan pähkähullun idean nimessään spoilaavalle Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen -elokuvalle (2010) suunnitellaan jatkoa.

Tuotantoyhtiö MGM käy alustavia keskusteluja ensimmäisen kylpemisen tehneiden näyttelijöiden kanssa näiden halukkuudesta palata rooleihinsa. Keskusteluissa ovat mukana Rob Corddry, Clark Duke ja Craig Robinson, mutta nimekkäin veijari ensimmäisestä Hot Tubista, John Cusack ei ole ainakaan vielä mukana suunnitelmissa.

Heat Visionin mukaan Corddry saattaisi olla mukana tekemässä myös käsikirjoitusta Hot Tubin ohjanneen Steve Pinkin kanssa. Pinkiä houkutellaan palaamaan myös ohjaajan pallille.

Hot Tub Time Machinen käsikirjoittivat Sean Anders, Josh Heald ja John Morris.

Jatko-osa on vielä ilman sopimuksia, joten suunnitelmat voivat helposti vielä kariutua. Heat Vision spekuloi kuitenkin, että tuotanto voisi pyörähtää käyntiin hyvinkin nopeasti, jos sopimukset lyödään lukkoon.

Pink on Hot Tubin jälkeen ohjannut paria tv-sarjaa ja miehen seuraava elokuva, About Last Night draamakomedia on edennyt jälkituotantoon.

Corddry nähdään seuraavaksi Warm Bodies -zombiromkomissa 5. huhtikuuta. Robinsonin tulevista projekteista mielenkiintoisin on Seth Rogenin komedia This Is the End, jossa joukko itseään esittäviä näyttelijöitä bilettää James Francon kotona. Duke on Hot Tubin jälkeen lainannut äänensä Croodit-animaatioon, joka saa Suomen ensi-iltansa 29. maaliskuuta. Duke nähdään uudestaan myös Kick-Assin (2010) tänä vuonna valmistuvassa jatko-osassa.

Kuva Hot Tub Time Machine – Kasarikankkusesta.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa