Aku Hirviniemen rooli uutuuselokuvassa peruttiin – Tilalle toinen näyttelijä

Elokuvan ensi-iltaan roolimuutos ei vaikuta.

30.11.2023 17:32

Jouluna ensi-iltansa saavan Muuttomatka-elokuvan roolitus muuttui.

Aku Hirviniemen piti esittää koko perheen animaatiossa Mack-isäsorsan ääntä, mutta nyt Finnkino kertoo tiedotteessaan, että kokenut ääninäyttelijä Antti L.J. Pääkkönen korvaa roolissa Hirviniemen.

Hirviniemen monia töitä on viime aikoina peruttu ja ohjelmia hyllytetty sen jälkeen, kun julkisuuteen tuli tietoja hänen lähettämistään seksuaalissävytteisistä viesteistä. Lisäksi useat naiset ovat kertoneet Hirviniemen käyttäytyneen asiattomasti elokuvien ja televisio-ohjelmien tuotannossa.

Elokuvan ensi-iltaan roolitusmuutos ei vaikuta. Muuttomatka saa ensi-iltansa suunnitellusti 22. joulukuuta elokuvateattereissa kautta maan.

Monista hittianimaatioistaan, kuten Kätyrit, Itse ilkimys, Sing ja Lemmikkien salainen elämä tunnetun Illumination-studion tuottama Muuttomatka kertoo sorsaperheen ensimmäisestä muuttomatkasta kohti etelää.

Benjamin Rennerin ohjaama animaatio  on elokuva pelkojen voittamisesta ja itsensä avaamisesta maailmalle ja mahdollisuuksille. Elokuvan levittää Finnkinon elokuvalevitys.

Elokuvan suomenkielinen traileri julkaistiin 14. marraskuuta. Voit katsoa sen alta.

 

Lisää luettavaa