Älä kutsu pomoasi Hitleriksi – nämä tunnetut näyttelijät saivat potkut isojen elokuvien huippurooleista

Potkut voivat tulla aika helposti Hollywoodissa.

Whatculture teki videon, jossa listataan näyttelijöitä, jotka saivat potkut isoista elokuvista.

Lista tarjoaa mielenkiintoisen annoksen triviatietoa elokuvatuotantojen aikana tapahtuneista näyttelijämuutoksista. Videossa kerrotaan muun muassa Megan Foxin erottamisesta kolmannesta Transformers-elokuvasta, koska hän vertasi ohjaaja Michael Bayta Adolf Hitleriin.

Katso video alta. Videon alla on Whatculturen lista tekstimuodossa.

YouTube video

10. James Purefoy erotettiin kesken tuotannon V:n roolista V niin kuin verikosto -elokuvassa, koska tuottaja Joel Silverin mielestä hän ei ollut tarpeeksi uhkaava. Hugo Weaving korvasi Purefoyn roolissa.

9. Harvey Keitel sai kesken kuvausten potkut kapteeni Willardin roolista Ilmestyskirja. Nyt -elokuvassa. Keitelillä oli sotilaskokemusta, joten hän riiteli usein ohjaaja Francis Ford Coppolan kanssa kohtauksien autenttisuudesta. Coppola ei jaksanut kinastella, joten hän antoi Keitelille potkut. Sitten Martin Sheen valittiin Willardiksi.

8. Samantha Morton nauhoitti kokonaan ääniroolin Her-elokuvan tietokoneen käyttöjärjestelmänä. Ohjaaja Spike Jonze ei kuitenkaan pitänyt Mortonin suorituksesta, joten hän otti Scarlett Johanssonin tämän tilalle.

7. Jean-Claude Van Damme palkattiin nimirooliin Predator – saalistaja -elokuvassa, mutta hän ei pitänyt avaruusolennon puvusta. Van Damme valitti asiasta jatkuvasti. Pian kuvausten alkamisen jälkeen hänet erotettiin. Kevin Peter Hallista tuli tämän jälkeen avaruushirviön esittäjä.

6. James Remar sai kesken tuotannon potkut Hicksin roolista Aliens – paluu -elokuvassa. Virallisena syynä oli taiteelliset erimielisyydet. Remar on kuitenkin kertonut, että hänellä oli huumeongelma tuotannon aikana, mikä pakotti James Cameronin antamaan potkut. Michael Biehn valittiin Remarin korvaajaksi.

5. Anne Hathaway irtisanottiin esituotannon aikana Paksuna-elokuvan naispääosasta. Hathaway oli huolestunut lopun realistisesta synnytyskohtauksesta. Hän ei suostunut tekemään sitä, ellei kohtaukseen tehtäisi muutoksia. Ohjaaja Judd Apatow ei suostunut, joten Hathaway erotettiin. Katherine Heigl nappasi roolin Hathawayn lähdettyä.

4. Richard Gere sai potkut The Lords of Flatbush -elokuvasta, koska hän kuvauksissa jatkuvasti riiteli Sylvester Stallonen kanssa. Näyttelijät eivät tulleet ollenkaan toimeen, ja he joutuivat jopa nyrkkitappeluun. Ohjaajakaksikko Martin Davidson ja Stephen Verona joutuivat valitsemaan jommankumman välillä. He päättivät, että Gere irtisanotaan.

3. Stuart Townsend erotettiin Aragornin roolista Taru sormusten herrasta -trilogiassa päivä ennen kuvausten alkua, koska hän ei ollut Peter Jacksonin mielestä tarpeeksi vanha esittämään hahmoa uskottavasti. Viggo Mortensen kiinnitettiin sitten Aragorniksi.

2. Eric Stoltz sai potkut Marty McFlyn roolista Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa, koska hän ei ollut tarpeeksi hauska. Kuvauksia tehtiin jonkin aikaa, kun elokuvantekijät katsoivat raakamateriaalia ja tulivat siihen tulokseen, ettei Stoltz sopinut McFlyksi. Michael J. Fox korvasi hänet.

1. Megan Fox irtisanottiin Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvasta, koska hän julkisesti vertasi Michael Bayta Hitleriksi. Tuottaja Steven Spielberg päätti tämän kommentin jälkeen, että Fox saa lähteä. Naispääosa annettiin alusvaatemalli Rosie Huntington-Whiteleylle.

Lähde: Whatculture/Youtube