Älä mene tähän halpaan! Sähköpostiisi saattaa kilahtaa huijausviesti, joka lupaa HBO Maxin vuodeksi pilkkahintaan

Huijausviestejä liikkeellä.

18.1.2023 12:00

Monet suomalaiset ovat saaneet sähköpostiinsa huijausviestin, jossa tarjotaan HBO Max -suoratoistopalvelua pilkkahintaan.

HBO Maxilla alkoi juuri suosittuun videopeliin perustuva The Last of Us -sarja, jonka myötä suoratoistopalvelu todennäköisesti saa valtavasti uusia tilaajia. Huijarit ovat nyt iskeneet tähän saumaan.

Huijausviestissä luvataan HBO Max vuodeksi 2 euron hintaan. Ei siis kuukaudeksi vaan vuodeksi. Tämä on tietysti aivan liian hyvää ollakseen totta. Huijauksen hyväksyvä tilaaja astuu ansaan, jolla häneltä veloitetaan 49,95 euroa 28 vuorokauden välein.

Jos klikkaa tarjousviestiä, joutuu ensin tekemään harhaanjohtavan kyselyn, jonne tilauksen todellinen hinta on piilotettu. Siinä mainitaan myös, että joka 20. kyselyyn osallistuja saa HBO Max -tilauksen. Siihenkin on syytä suhtautua varauksella.

Viestin taustalta paljastuu Ilta-Sanomien jutun mukaan tanskalainen OOH WEE ApS -niminen yhtiö ja palvelu nimeltä lotto24.fi, jonka haltuun yhteystiedot päätyvät.

Ilta-Sanomat oli selvittänyt myös, että Googlen Chrome-selain tunnisti huijauksen ainakin vielä tiistaina. Huijarit saattavat kiertää tätä vaihtamalla sivuston osoitetta.

Ole siis tarkkana, kun saat sähköpostiisi houkuttelevan tarjouksen. Huijareita on liikkeellä!

Lisää luettavaa