Vanha tuttu T. Rex tekee paluun Jurassic Worldissä – elokuva suoraa jatkoa alkuperäiselle

Koska Jurassic Parkin jatko-osilla ei ole tarpeeksi äänekkäitä faneja, ovat Jurassic Worldin tekijät päättäneet unohtaa ne kokonaan ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen osa jäi.

Yahoo vieraili tulevan elokuva setissä ja sai tietää Jurassic Worldin olevan suoraa jatkoa alkuperäiselle elokuvalle – mutta 22 vuotta myöhemmin. Monihan voisi kuvitella, että tässä välissä olisi tapahtunut ne asiat, mitkä Kadonneessa maailmassa ja Jurassic Park 3:ssa tapahtuivat, mutta tekijät ovat suosiolla päättäneet jättää ne omaan arvoonsa.

Ohjaaja Colin Trevorrow sanoo, että Jurassic Parkin jatko-osat ”laitetaan sivuun” uutta elokuvaa suunnitellessa. Tämä tarkoittanee sitä, ettei kenenkään tarvitse ihmetellä, miksi ihmiset kolmen epäonnistuneen dinojenherätysyrityksen jälkeen vielä menevät huvipuistoon, joka suorastaan huutaa onnettomuuksia ja pakokauhua.

/Film taasen on haastatellut Trevorrow’ta, joka paljastaa sivustolle, että vanha kunnon kiukkuinen T. Rex tekee paluun Jurassic Worldissä.

Kyseessä on siis juurikin sama dino, joka kiusasi viattomia pikkulapsia Jurassic Parkissa. Trevorrow uskoo katsojien tunnistavan 22 vuotta vanhenneen Rexin, vaikka tämä teknologian kehityksen ja CGI:n ansiosta liikkuukin nyt hieman eri tavalla ja on saanut tietokoneella tehdyn kireämmän ihon.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut