Amazing Spider-Manin uudet roistot näytillä – Näitä et tunnistaisi aamupiirretystä

Uusi mainosjulisteiden kokoelma vahvistaa, että Hämähäkkimies kohtaa ensi kesän The Amazing Spider-Man 2:ssa kolme vastustajaa.

Sam Raimin kolmatta Spider-Mania (2007) moitittiin muun muassa liian monen hahmon ahtamisesta yhteen elokuvaan, mutta uusi Amazing Spidey -elokuvasarja kokeilee samaa kikkaa jo toisessa osassa.

Kuten Empiren sivuille koottu julistekolmikko näyttää, Andrew Garfieldin Hämis saa vastaansa Paul Giamattin ohjaaman Rhinon, Dane DeHaanin ilmeisesti Vihreäksi menninkäiseksi muuttuvan ex-kaverinsa Harry Osbornen ja Jamie Foxxin sähäkän Electron.

Erityisesti mekaaninen Rhino on kaukana harmaasta Halloween-puvusta, joka on nähty voimakkaan rikollisen yllä niin perinteisissä sarjakuvissa kuin myös 1990-luvun lauantaiaamujen animaatiosarjassa. Myös Electro on uusittu vanhasta keltavihreästä kuosistaan lähemmäksi uudempien sarjojen muottia, joka muistuttaa erehdyttävästi Prometheus-elokuvasta karannutta ja matkalla sähköistynyttä maailmankaikkeuden muovaajaa.

Samalta Empiren sivulta löytyy myös tukku uusia kuvia, joista muutamasta on vaikea sanoa ovatko ne elokuvasta vai tulevasta videopelistä. Mysteeri ratkeaa, kun The Amazing Spider-Man 2 saa ensi-iltansa ensi kesänä.

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut