American Crime Story jatkuu – katso verinen traileri!

Ensimmäisen kauden oikeudenkäynti on kevyttä kamaa verrattuna toisen kauden murhaajan tarinaan.

18.1.2018 14:05

Vuonna 2016 American Crime Story nousi otsikoihin ja palkintogaaloihin ensimmäisellä tuotantokaudellaan The People v. O.J. Simpson, joka tarkasteli vuonna 1994 tapahtuneiden urheilutähti O. J. Simpsonin ex-vaimon ja tämän miesystävän murhien jälkeistä kaoottista oikeudenkäyntiä asianajajien näkökulmasta.

American Crime Story on antologiasarja, jonka jokainen tuotantokausi kertoo eri tarinan.

Sarjan toinen kausi The Assassination of Gianni Versace kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta vuonna 1997 tämän murhaajan Andrew Cunananin näkökulmasta. Cunanania esittää kylmäävästi Glee-sarjasta ja teatterilavoilta tuttu Darren Criss, Versacena nähdään Édgar Ramirez (Carlos), Donatella Versace on Penélope Cruz (Volver), ja Versacen elämänkumppani Antonio D´Amicoa näyttelee poptähti Ricky Martin (Glee).

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa FX-kaapelikanavalla 17. tammikuuta, ja luvassa on yhteensä yhdeksän jaksoa.

Ensimmäisen kauden tavoin Versacen tarina perustuu rikoskirjaan, ja Versacen muotitaloa nykyään johtava sisko Donatella Versace perheineen leimaa sekä kirjan että sarjan fiktioksi, sillä he eivät ole antaneet lupaa tai olleet mukana kummankaan tekemisessä.

Lisää luettavaa