Angelina Jolien fysiikan lakeja rikkova hittitoimintaleffa saattaa saada jatkoa

Kuka vielä muistaa seitsemisen vuotta sitten ilmestyneen Angelina Jolien ja James McAvoyn tähdittämän toimintaleffa Wantedin? Timur Bekmambetovin ohjaamasta pätkästä tuli aikamoinen hitti aikoinaan, eikä suotta. Wantedin tuotantoon upposi 75 miljoonaa dollaria ja se tienasi huimat 341 miljoonaa.

Wantedin kohtaukset olivat täysin yliampuvia, toiminta aivan naurettavaa, ja vaikka sen juoni oli kohtalaisen keskinkertainen, niin leffa oli silti ilmestymisvuotensa parhaita toimintapätkiä.

Bekmambetov kertoi Colliderille antamassaan haastattelussa, että hän haluaisi Angelinan ja McAvoyn palaavan Wanted 2:een. Angelina on tosin jo useampaan otteeseen vihjaillut, että hänen näyttelemisensä on näytelty. Kaunotar on jatkossa keskittymässä perheeseensä ja ohjaustöihin.

Toinenkin pieni ongelma Angelinan hahmon paluussa on. Nimittäin hänen hahmonsa Fox kuoli ensimmäisessä leffassa. Toki hahmojen henkiinheräämisiä on aiemminkin nähty, joten tuskinpa tämäkään kuolema ongelmaksi muodostuisi.

Bekmambetovin mukaan hän on saanut jo käsikirjoittajat ja tuottajat mukaan projektiin, vain näyttelijät puuttuvat. Saapa nähdä.

Alla Wantedin traileri.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut