Angelina Joliesta karun seksikäs klassikkomonsteri?

Angelina Jolie on näytellyt jos jonkinlaista sankaritarta uransa aikana. Eikä pahiksen roolitkaan ole hänelle tuntemattomia. Maleficentissa Jolie näytteli päänoita Pahatarta ja Beowulfissa Grendelin äitiä.

Jokin aika sitten Universal julkisti tuovansa klassiset hirviönsä yhden universumin alle, studio kutsuu tätä yhdistymää Universal Monster Universeksi. Frankenstein, muumio, susimies, mustan laguunin hirviö ja muut tutut monsterit alkavat seikkailemaan yhdessä.

Universal antoi Jolielle vapaat kädet Yhdysvalloissa flopanneen Meren äärellä -draaman kanssa, ja hetken jo näytti siltä, että elokuvaa käytetään vipuvartena saamaan näyttelijätär odotetun Wanted-toimintaleffan jatko-osaan.

Nyt on käymässä niin, että Jolie ollaan kuitenkin patistamassa Frankensteinin hirviön morsiamen rooliin. Vuonna 1935 ensi-iltansa saanut Frankensteinin morsian esitteli Boris Karloffin tuoreena hirviövaimona Elsa Lanchesterin. Lanchesterin näyttelemästä Frankesteinin morsiamesta tuli nopeasti pop-kulttuurin seksi-idoli, joten Jolie on kuin omiaan esittämään tätä kauhistuttavaa morsmaikkua.

Huhujahan nämä vielä ovat, mutta ainakin paperilla tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta.

Kuva: Maleficent – Pahatar

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut