Angry Birds -elokuvan ääninä ei kuullakaan mitään pikkunimiä – mukana ”koomikkojen tähtikaarti”

1.10.2014 18:45

Rovion tuottaman Angry Birds -elokuvan ääninäyttelijät ovat paljastettu. Viserryksensä elokuvan pääosiin tarjoavat Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride ja Peter Dinklage, kun taas Bill Hader röhkii itsensä possuksi.

Näyttelijät eivät ole mitään ihan pieniä nimiä elokuvamaailmassa, vaan kuten elokuvan tuottaja John Cohen heitä kuvailee, ”koomikkojen tähtikaartia.” Jason Sudeikis tunnetaan mm. elokuvista Kaameat pomot ja Millerit, Josh Gad tuli tunnetuksi Disneyn Frozenista, Danny McBride on tietenkin tuttu Eastbound & Down -sarjasta sekä lukuisista idioottikomedioista, Peter Dinklagen noustua suurmieheksi Game of Thronesin kautta, kun taas Bill Hader on esitellyt koomikon lahjojaan mm. Saturday Night Livessa ja Superbad-elokuvassa.

Sivuosatkin ovat tungettu täyteen tuttuja nimiä. Mukana ovat Keegan-Michael Key (Key & Peele), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Tony Hale (Veep, Sukuvika),  Ike Barinholtz (Naapurit, The Mindy Project), Hannibal Buress (Broad City, Neighbors),  Cristela Alonzo (Cristela), Jillian Bell (22 Jump Street), Danielle Brooks (Orange is the New Black) ja Grammy-ehdokas Romeo Santos.

Angry Birds -elokuvan ohjaavat Fergal Reilly ja Clay Kaytis, ja sen käsikirjoittaa Jon Vitti. Ensi-illaksi on kaavailtu 1. heinäkuuta 2016.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa