Applen intensiivinen hittisarja Severance pääsi jatkamaan kakkoskauden kuvauksiaan – tarjolla uutta kuvamateriaalia

Tämä sarja on julkaisualustansa ehdotonta parhaimmistoa!

30.1.2024 23:00

Apple TV Plussan hittisarja Severance – Erotus on päässyt viimeinkin jatkamaan kakkoskautensa tuotantoa. Sarjan kamerat laitettiin väliaikaisesti takaisin telakalle viime vuonna järjestettyjen Hollywoodin lakkojen vuoksi ja kuvausten uudelleenkäynnistys vei lopulta yllättävänkin pitkän ajan.

Suoratoistopalvelu julkaisi sosiaalisessa mediassaan uuden kuvan sarjan kuvauksista. Otoksessa nähdään päänäyttelijä Adam Scott juoksemassa vauhdikkaasti pitkin toimiston käytävää. Jatkokaudella siis selvästikin palataan ykköskauden tapahtumapaikkoihin ja tunnelma pysyy intensiivisenä.

Sarja seuraa Lumon-yrityksen työntekijöitä, jotka ovat suostuneet työ-minänsä ja arki-minänsä lääketieteelliseen erotusprosessiin. Toisistaan sen enempää tietävien persoonien väliset ristiriidat alkavat pian kuitenkin voimistua voimistumistaan ja kyseenalaiset yrityssalaisuudet alkavat paljastumaan.

Vielä ei ole tietoa milloin Severance – Erotus nähdään jälleen Apple-tilaajien suoratoistoruuduissa. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin keväällä 2022.

Katso alta sarjan jännittävän ykköskauden virallinen traileri.

 

Lisää luettavaa