Aquaman 2 sai kuvauksensa purkkiin – ohjaaja julkaisi kostean kuvan kulisseista

Tärkeä tuotantoetappi saavutettu!

13.1.2022 14:30

Loppuvuodesta 2018 julkaistu Aquaman syvensi DC-sankarin hahmoa onnistuneesti ja jatkoa ryhdyttiin kaavailemaan pian myöskin. Nyt odotettu Aquaman and the Lost Kingdom on saanut kuvauksensa purkkiin ja elokuva siirtyy jälkituotannon pariin.

Kummatkin elokuvat ohjannut australialainen James Wan, joka tunnetaan myös yhtenä kauhugenren tämän hetken pioneereista, julkaisi sosiaalisessa mediassaan uuden kuvan juhlistaakseen tätä tilaisuutta. Kuvassa ohjaaja poseeraa päätähtien Jason Momoan ja Patrick Wilsonin kanssa rannalla kuvausryhmän keskellä. Wilson ruiskuttaa käsisuihkulla vettä heidän päälleen.

Kuvatekstissään Wan kiittelee kovasti kaikkia kuvauksissa mukana olleita eri tahoja ja toteaa, että kyllä, tämän tuotannon tiimellyksessä on tullut kastuttua kunnolla monen monituista kertaa. Hän myös innolla odottaa pääsevänsä näyttämään valmiin elokuvan yleisöille, kunhan se on saatu hiottua lopulliseen muotoonsa.

Aquaman and the Lost Kingdom on saapumassa elokuvateattereihin näillä tietämin 16. joulukuuta 2022. Jatko-osan juonesta ei ole vielä julkistettu tarkempia tietoja.

Alla ensimmäisen elokuvan traileri.

Lisää luettavaa