Arnold Schwarzenegger myöntää kourineensa naisia: ”En keksi enää tekosyitä, se oli väärin”

Toimintalegenda kertoo elämästään avoimesti uudessa dokumentissa.

5.6.2023 22:46

Toimintalegenda Arnold Schwarzeneggerista on tehty Arnold-niminen dokumentti, jonka voi katsoa Netflixissä 7. kesäkuuta alkaen. Iso-arska on kolmiosaisessa sarjassa hyvin avoin ja myöntää myös vanhat seksuaalisen häirinnän syytökset tosiksi.

Los Angeles Times -lehti julkaisi vuonna 2003 jutun, jonka mukaan Schwarzenegger on kourinut ja nöyryyttänyt naisia. Yhteensä kuusi naista kertoi silloin tarinansa. Seksuaalinen häirintä tapahtui kolmen vuosikymmenen aikana.

Kolme naista syytti Schwarzeneggeria heidän rintojensa kourimisesta, yksi kertoi miehen napanneen häntä mekon alta pyllystä, viides nainen kertoi Arskan kosketelleen häntä sekä yrittäneen riisua tämän uima-asua hississä ja kuudes väitti miehen napanneen hänet syliinsä ja kysyneen, onko naiselle tehty tietty seksuaalinen temppu.

Schwarzenegger kielsi väitökset silloin, mutta pyysi anteeksi, jos on käyttäytynyt joskus huonosti.

– Olin silloin heti puolustuskannalla. Ajattelen kuitenkin nykyään, ettei sillä ole väliä, milloin ne tapahtuivat. Ei ole väliä tapahtuivatko ne Muscle Beachilla 40 vuotta sitten vai tänään, se on silti väärin. Se on hevonpaskaa. En keksi enää tekosyitä, se oli väärin, Schwarzenegger sanoo dokumentissa.

Naisten syytökset tulivat esille vain kuusi viikkoa sen jälkeen, kun Iso-Arska ilmoitti pyrkivänsä Kalifornian kuvernööriksi. Lopulta hänet valittiin siihen hommaan. LA Timesin toimittaja Carla Hall oli kummissaan, kun syytökset eivät vaikuttaneet hänen valintaansa.

Alla Arnoldin traileri.

Lähde: AVClub

Lisää luettavaa