Arrow-sarjan tähti ei ole näyttelijöiden lakosta mielissään – ”Lyhytnäköistä”

Kaikki näyttelijät eivät ole lakkoilun puolella.

1.8.2023 17:36

Arrow-sarjasta tuttu Stephen Amell suhtautuu penseästi Hollywoodin nykyiseen lakko-tilanteeseen.

Kesän alussa käsikirjoittajat ryhtyivät lakkoon. Heinäkuussa näyttelijöiden liitto liittyi mukaan lamaannuttaen entisestään monia elokuva- ja televisiotuotantoja Hollywoodissa.

Näyttelijät ja käsikirjoittavat ovat seisoneet pitkälti yhtenä rintamana ja saaneet laajasti tukea myös alansa ulkopuolelta, mutta jokainen liiton jäsen ei ole täysin samaa mieltä nykytilanteen kanssa. Amell vaikuttaa olevan yksi heistä.

Deadline kertoo, että Amell ilmaisi mielipiteensä viikonlopun Galaxycon-tapahtumassa.

– Tuen liittoani, kyllä, ja olen heidän rinnallaan, mutta en tue lakkoilua, en. Mielestäni se on suppea neuvottelutaktiikka, ja koko tilanne ärsyttää minua valtavasti. Luulen, että se on lyhytnäköistä, mitä tulee ohjelmiin, kuten sillä sarjalla, jossa olen mukana [Heels], joka sai ensi-iltansa eilen illalla.

Michael Waldronin (Loki) luoman Heelsin keskiössä ovat miehet ja naiset, jotka jahtaavat unelmiaan pikkukaupungin showpainimaailmassa, Amell on yksi sarjan päätähdistä. Toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso julkaistiin viime sunnuntaina. Lakon takia Amell ei ole voinut tehdä minkäänlaista mainontaa ja promoa sarjalle.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa