Auts, nyt ei mennyt putkeen: Suosikkisarjan uuden version pilotti sai tylyn tuomion

Tämä ei jää tähän.

26.5.2021 09:01

Vuodesta 1998 vuoteen 2005 tv-ruuduissa temmeltäneille Tehotytöille (The Powerpuff Girls) on pedattu uutta tulemista. Animaatiosarjan sijaan tekeillä on ollut ns. live action -versiointi, jossa energistä seikkailijatrioa näyttelevät Dove Cameron, Chloe Bennett ja Yana Perrault. Kolmikon tähdittämä pilotti sai kuitenkin tylyn tyrmäyksen sarjan tilanneelta Cartoon Networkilta.

Kanavan edustajan mukaan pilottijakso oli huti. Lastenohjelman muuttaminen aikuisempaan muotoon ei toiminut, koska lopputulos vaikutti liian naurettavalta ja oli turhan kaukana todellisuudesta. Pilotin käsikirjoittajana toimi Diablo Cody ja sen ohjauksesta vastasi mm. American Horror Story– ja Sabrina: Pimeällä puolella -sarjoja luotsannut Maggie Kiley.

Uuden sarjan tie ei kuitenkaan pääty tähän. Samoin kuin esim. Game of Thronesin tapauksessa, homma palautetaan suunnittelupöydälle ja pilotti tehdään uudelleen. Tässä tapauksessa keskeiset näyttelijät eivät silti mene vaihtoon. Myös Cody jatkaa projektissa käsikirjoittajana, yhdessä Veronica Mars -käsikirjoittaja Heather Regnierin kanssa.

 

Lähteet: Variety, Collider, IGN

Lisää luettavaa