Auts töks töks! Kotimaisia komediasarjoja lisättiin Yle Areenaan – Velipuolikuu, Aki ja Turo ja paljon legendaarista sketsihuumoria nyt katsottavissa

Vuoden 2017 alusta Yle Areenaan on lisätty useita katsojien toivomia vanhoja suosikkiohjelmia.

Nyt katsottavaksi on tullut todellisia komedian helmiä. Areenassa voi pistää pyörimään pitkään ja hartaasti toivotut suomalaisen tv-huumorin klassikot Tankki täyteen, Velipuolikuu, Hymyhuulet ja Mutapainin ystävät.

Neil Hardwickin luomaa Tankki täyteen -sarjaa kutsutaan Ylen sivuilla ensimmäiseksi suomalaiseksi tilannekomediassa. Sulo Vilénin yrittäjäperheestä kertova sarja on Ylen mukaan nyt ja ikuisesti katsottavissa Areenassa.

Vuonna 1983 alkanut sketsisarja Velipuolikuu teki Pirkka-Pekka Peteliuksesta ja Kari Heiskasesta koko kansan suosikkitähtiä. Moni nuorempikin katsoja tietää Velipuolikuun kenties tunnetuimman sketsin: pääsiäishanukas-pätkä on levinnyt viime vuosina nettihittinä – ja ihan varmasti myös tänä pääsiäisenä.

Monet Velipuolikuun tekijät ja esiintyjät olivat mukana myös Mutapainin ystävät -sketsisarjassa, jonka huumori oli absurdimpaa eikä ehkä yhtä helposti lähestyttävää.

Vuonna 1988 alkanut Hymyhuulet nosti Peteliuksen rinnalle myös uusia koomikoita, kuten Antti Raivion ja Ville Virtasen, joiden esittämät Aki ja Turo on legendaarinen kaksikko.

Katso sarjat näistä linkeistä:

Tankki täyteen

Velipuolikuu

Mutapainin ystävät

Hymyhuulet