Bam Margera väitti saaneensa Elvis-esineitä Priscilla Presleyltä – Priscilla: ”Hän on epärehellinen ja epävakaa mies”

Sekoilu näköjään jatkuu.

16.2.2023 10:39

Bam Margera julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, kuinka hän oli bondannut Elviksen entisen vaimon Priscilla Presleyn kanssa. Margera väitti Priscillan antaneen hänelle Elvikselle kuuluneita esineitä.

Priscilla Presley on kuitenkin ilmoittanut, ettei ole todellakaan antanut Margeralle mitään.

– Bam tuli luoksemme ja puhui loputtomasti suunnitelmistaan ja henkilökohtaisista kamppailuistaan. Hän pyysi myös kuvaa isälleen, joka on iso fani, Presley kertoo.

– En kuitenkaan ollut tietoinen, että Bam aikoo levittää näitä kuvia keksityillä tarinoillaan höystettynä. Emme halua olla poikani kanssa enää missään tekemisissä Bamin kanssa. Hän on epärehellinen ja epävakaa mies. Ei minulla ollut aavistustakaan kuka hän on, tai että hän kuvasi kodissani ilman lupaa.

Margera kertoo antaneensa isälleen Elvikselle kuuluneen kaavun isälleen ja sormuksen räppäri Yelawolfille. Presley kuitenkin väittää, ettei ole antanut Margeralle mitään.

– En antanut hänelle mitään vierailun aikana. Minulla on edelleenkin kaikki Elvikselle kuuluneet tavarat. En todellakaan loukkaisi Elviksen muistoa antamalle hänelle kuuluvia tavaroita kenellekään.

Margera pyysi pian tämän jälkeen anteeksi Priscillalta ja hänen pojaltaan Navarone Garcialta. Nyt Margera muutti kertomustaan ja kertoi saaneensa esineet Garcialta.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia