Batman v Supermanissa tapettiin todella tärkeä sarjakuvahahmo – todennäköisesti missasit koko asian

Spoilerivaroitus Batman v Superman: Dawn of Justiceen!

Batman v Superman: Dawn of Justicessa tapettiin tärkeä hahmo DC:n sarjakuvien maailmasta. Jimmy Olsen, Daily Planetin valokuvaaja ja Teräsmiehen hyvä ystävä, kuolee elokuvassa.

Olsenin kuolema tapahtuu elokuvan alussa, kun Amy Adamsin esittämä Lois Lane matkustaa valokuvaajan kanssa Afrikkaan haastattelemaan terroristia. Valokuvaaja kuitenkin tapetaan, kun hän paljastuu olevan CIA:n agentti. Elokuvassa Olsenin nimeä ei sanota ääneen, mutta valokuvaajaa esittävä Michael Cassidy listataan lopputeksteissä Jimmy Olseniksi.

Batman v Supermanin ohjanneen Zack Snyderin mukaan Olsenin henkilöllisyys piti tuoda alun perin elokuvassa selkeämmin esille. Snyder halusi rooliin jonkin tunnetun näyttelijän, jotta Olsenin kuolema järkyttäisi katsojia. Hän mm. tapasi Jesse Eisenbergin keskustellakseen roolista. Eisenberg lopulta päätyi esittämään elokuvassa Lex Luthoria – ja Snyder luopui ideastaan roolittaa tunnettu näyttelijä Olseniksi.

– Meillä ei ole tilaa Jimmy Olsenille suuressa hahmojoukossamme, mutta voimme pitää hauskaa hänen kanssaan, kertoi Snyder, jolle hauskanpito on ilmeisesti tunnettujen hahmojen tappamista.

Kuva: Batman v Superman: Dawn of Justice

Lähde: Digital Spy, Entertainment Weekly

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut