Batmanin ja Teräsmiehen yhteiselokuvaan aimo liuta pahiksia

Latino Review -sivusto huhuilee, että Lex Luthorin lisäksi tullaan Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa näkemään myös liuta muita pahiksia. Zack Snyder ja käsikirjoittaja David Goyer ovat tuomassa Kyborgin, Vesimiehen ja Ihmenaisen mukaan kuvioihin, joten myös vihollisia tarvitaan enemmän.

Uusin huhu kertoo, että sankarit saavat vastaan Jesse Eisenbergin esittämän Lex Luthorin lisäksi myös Victor Zsaszin, Morgan Edgen ja David Cainin. Zsasz on suosituissa Arkham Asylum ja Arkham City -videopeleissäkin esiintynyt sarjamurhaaja, joka tykkää veitsistä. Hahmo on nähty ensimmäisen kerran sarjakuvissa 90-luvulla, ja teki esiintymisen myös Batman Begins -elokuvassa. Morgan Edge on 70-luvulta lähtien olemassa ollut hahmo, josta on nähty erilaisia versioita, yleensä mediamogulina tai Intergang-nimisen mafiajärjestön pomona. David Cain taas taas on salamurhaaja, joka kuuluu Ra’s Al Ghuliin ja koulutti nuorta Bruce Wayneä.

Näiden kolmen lisäksi elokuvassa huhutaan olevan vielä yksi ”todella voimakas pahis”. Yleisemmin oletetaan tämän pahiksen olevan Doomsday tai Darkseid.

Batman v Superman: Dawn of Justice petaa siis vahvasti tulevaa Justice League -elokuvaa usealla sankarilla ja monilla pahiksillaan. Pysyykö Snyderin pakka kasassa?

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut