Ben Affleckin seuraava leffa kertoo tositarinan klassikkoelokuvan tekemisestä – myös David Fincherillä vastaava projekti

Tämähän voi olla mielenkiintoista katsottavaa.

Screen Rantin mukaan Ben Affleck on allekirjoittanut sopimuksen seuraavasta elokuvastaan. Hän käsikirjoittaa ja ohjaa The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood -kirjaan perustuvan tositarinan, joka kertoo Chinatown (1974) -elokuvan tuotannosta. Kirjassa kerrotaan myös Hollywoodin muutoksesta Chinatownin jälkeisinä vuosina.

Chinatown on Roman Polanskin ohjaama klassikkoelokuva, jonka pääosassa nähtiin Jack Nicholson. Juoni kertoo yksityisetsivä J.J. Gittesistä, jonka työkeikka johtaa korruption, petoksen ja murhan jäljille. Sitä pidetään yhtenä parhaimmista film noir -elokuvista.

Affleck on aiemmin ohjannut kiitellyt elokuvat Gone Baby Gone (2007), The Town (2010) ja Argo (2012). Hänen viimeisin ohjaustyönsä Live By Night (2016) ei saanut järin hääviä vastaanottoa.

Myös David Fincheriltä on tulossa elokuva, joka kertoo elokuvanteosta. Se on nimeltään Mank ja siinä kerrotaan Orson Wellesin Kansalainen Kane (1941) -elokuvan tuotannosta.