Ben Stiller -komedia ja Coen-veljesten uutuus tuottoisina Jenkeissä

26.12.2010 20:00

Ben Stillerin ja Robert De Niron tähdittämä Pienin painajainen perheessä (Meet the Parents: Little Fockers) oli jouluviikonlopun tuottoisin elokuva Pohjois-Amerikassa.

Pienin painajainen keräsi viikonlopun aikana arviolta 34 miljoonan dollarin lipputulot. Komedia tuli ensi-iltaan jo keskiviikkona, ja sen kokonaistuotto on nyt noin 48 miljoonaa dollaria. Tuotto oli lievä pettymys, sillä komediasarjan edellinen osa Painajainen perheessä, joka tuli ensi-iltaan jouluna 2004, keräsi vastaavana aikana noin 70 miljoonaa.

Listan kakkosena oli Coen-veljesten uutuus Kova kuin kivi (True Grit), joka tuli myös keskiviikkona ensi-iltaan. John Wayne -westernin uusintafilmatisointi tuotti viikonloppuna arviolta 25,6 miljoonaa ja keskiviikosta lähtien 36,8 miljoonaa. Kova kuin kivi -leffassa Waynen roolin on perinyt Jeff Bridges, joka on mukana myös listan kolmoseksi sijoittuneessa elokuvassa Tron – Perintö. Viime viikonloppuna ensi-iltaan tullut Tron kasvatti joulun aikana kokonaistuottonsa noin 88 miljoonaan dollariin.

Pohjois-Amerikassa tuli teattereihin myös Jack Blackin tähdittämä Gulliver’s Travels. Joulupäivänä ensi-iltaan tulleen komedian kahden ensimmäisen päivän arvioitu tuotto oli vain 7,2 miljoonaa dollaria, mikä ei lupaa sille kovin suuria kassavirtoja jatkossa.

Lähde: Yahoo!

Lisää luettavaa