Blair Witch -ohjaajan tulevassa Netflix-leffassa on paljon alastomuutta, kiroilua ja väkivaltaa

Ohjaaja Adam Wingard on tehnyt upeita kauhuleffoja. You’re Next (2013) on 2000-luvun pelottavimpia pätkiä ja The Guest (2014) on hieno nyökkäys John Carpenterin tuotannon suuntaan.

19.9.2016 00:00

Elokuvateattereissa pyörii tällä hetkellä The Blair Witch Projectin jatko-osa Blair Witch, joka ei ole kovin kummoisia arvioita meiltä tai maailmalta saanut. Omansa elokuva tulee kuitenkin takaisin tienaaman, koska tuotanto ei montaa miljoonaa maksanut. Viiden miljoonan leffa on jo nyt tuottanut melkein 15 miljoonaa dollaria.

Wingardin ohjaaman kulttiklassikon jatko-osan arvion voit lukea täältä.

Ohjaaja on kuitenkin jo uuden projektin parissa. Death Note on japanilainen manga, joka yhdistelee kauhua ja yliluonnollisia elementtejä. Wingard on halunnut tehdä animeen perustuvan elokuvan nähtyään aikoinaan legendaarisen Akiran.

”Voimme tehdä mitä vain. Se on siistiä, koska se on anime. Periaattessa se on vain piirretty, jonka siirrämme oikeaan maailmaan. Siinä tulee olemaan alastomuutta, kiroilua ja läjäpäin väkivaltaa. Hobo with a Shotgunin ohjaaja Jason Eisener toimii toisena ohjaajana”, Wingard kertoo Colliderin haastattelussa.

Death Note -filmatisointi julkaistaan Netflixin kautta joskus ensi vuoden puolella.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa