Blizzard tarjonnee ilmaista lahjaa asiakkailleen – näin lunastat

13.2.2016 00:43

Blizzardin Warcraft: Orcs & Humans -peliin perustuva elokuva on kovaa vauhtia tulossa, kuten moni jo varmasti tietää. Blizzardilla on nyt mielessä antelias tarjous asiakkailleen, jolla peliyhtiö aikoo lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

World of Warcraft -pelin käyttäjämäärät ovat uhkaavasti laskeneet, joten Blizzard on aikeissa tarjota ilmaiseksi kaikki pelin laajennusosat – tulevaa Legionia lukuunottamatta – kaikille niille, jotka katsovat elokuvan teatterissa. Tämä taas saattaisi tarkoittaa lisää katsojalukuja elokuvalle ja lisää pelaajia pelille.

Asia tuli julkisuuteen, kun peliyhtiö lähetti käyttäjille kyselyn aiheesta. Laajennusosien lisäksi tarjolla on kuukausi ilmaista peliaikaa ja pelin sisäinen esine. Ilmaispakettia kutsutaan nimellä Ultimate Movie Edition.

Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbel, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu ja Clancy Brown. Käsikirjoituksesta vastaavat Charles Leavitt ja Duncan Jones. Duncan Jones myös ohjaa. Warcraft saa ensi-iltansa Suomessa 10. kesäkuuta.

Kuva: Warcraft

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa