Veriroiskeille ei näy loppua – The Boys on uusittu neljännelle tuotantokaudelle

Tämä sarja se ansaitsee kyllä jatkua!

10.6.2022 19:30

Amazon Prime Videon lippulaivasarja The Boys käynnisti kolmannen tuotantokautensa  suoratoistopalvelussa viikko sitten perjantaina 3. kesäkuuta. Ja nyt ilouutisia on kantautunut rapakon takaa lisää: sarja on uusittu virallisesti neljännelle tuotantokaudelle.

Verinen supersankarisatiiri seuraa pienen ”poikien” joukkion pyrkimyksiä saattaa korruptoituneet supervoimaiset vastuuseen teoistaan. Uusissa jaksoissa Homelander (Antony Starr) käyttäytyy entistäkin holtittomammin ja pojat joutuvat etsimään avukseen kauan kateissa olleen Soldier Boyn (Jensen Ackles), ensimmäisen supervoimaisen ”sankarin”.

Sarja on kerännyt ylistystä niin kriitikoiden kuin yleisönsäkin keskuudessa, joten jatkon varmistus oli lähinnä vain ajan kysymys. Amazonin mukaan sarjan kolmas kausi on vetänyt katsojia suoratoistopalvelun äärelle jopa 17 % enemmän verrattuna kakkoskauden avaukseen syksyllä 2020.

Kaudesta julkaistiin aluksi kolme ensimmäistä jaksoa ja loput viisi jaksoa ilmestyvät katsottavaksi viikoittain. Tänään palvelulla oli maailmanlaajuisia ongelmia saada neljättä jaksoa näkyviin, mutta vihdoin se on katseltavissa täällä Suomessa myöskin.

The Boysin kaudet sekä ensimmäinen spin-off-sarja Diabolical ovat katsottavissa Amazon Prime Videossa. Alla virallinen traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa