Boondock Saints -ohjaaja inspiroitui oikeista tappajista ja rikoksista – tekee seuraavaksi kylmäävän trillerin

Edellisestä ohjauksesta ehti kulua kahdeksan vuotta.

28.6.2017 11:59

Troy Duffy ohjaa lähes vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen Blood Spoon Counsil -trillerin. Viimeksi hän ohjasi Boondock Saints 2: All Saints Dayn vuonna 2009.

Tuottaja Scott Clayton ja Oceanside Media tiedottivat tiistaina tuottavansa ja rahoittavansa Blood Spoon Counsilin.

Elokuva on nimetty oman käden oikeutta harjoittavan ryhmän mukaan, joka jahtaa ja teloittaa sarjamurhaajia. Kun FBI määrää rikollisprofiloijan soluttautumaan ryhmään, tutkinta muuttuu kissa ja hiiri -leikiksi.

”Halusin luoda Blood Spoonista toiminnantäyteisen psykologisen trillerin, enkä ole pidätellyt itseäni yhtään. Kaikkia tappajia ja heidän rikoksiaan ovat inspiroineet oikeat sarjamurhatapaukset. Ryhmän johtaja on ainutlaatuinen hahmo, jonka esittäminen vaatii taitavan näyttelijän. Blood Spoon Council saattaa olla synkkä, mutta se on synkästi kaunis ja jännittävä. Se tyydyttää pirullista uteliaisuuttamme sarjamurhaajia ja heidän lahjakkaita jahtaajiaan kohtaan”, Duffy sanoo.

Clayton kehuu Duffyn rakentaneen Boondock Saintsin ansiosta vahvan ja uskollisen fanikunnan itselleen.

”Kulttiklassikon uusia ja vanhoja faneja hemmotellaan. Blood Spoon Counsilissa Troy tuo takaisin yleisön rakastaman raa’an, anteeksiantamattoman toiminnan, joka kietoutuu sujuvaan tarinankerrontaan. Troyn epätavallisen elokuvallisen vision avulla hän tulee tekemään vaikuttavan paluun alalle”, sanoo Clayton.

Alkuperäistä vuoden 1999 Boondock Saintsia tähdittivät Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery ja Norman Reedus. Elokuva saavutti laajan kulttiseurannan katsojien hehkutuksen takia.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa