Brad Pitt kehuu vaikeaa kollegaansa: ”Yksi parhaita näyttelijöitä, joita olen ikinä nähnyt”

Näyttelijä Shia LeBouf on ollut useasti uutisissa mitä erilaisempien vaikeuksien johdosta. Yksi jatkuva puheenaihe on tämän hyvin paljon muilta vaativa sitoutuminen metodinäyttelemiseen; David Ayerin Fury-elokuvan kuvausten aikaan LeBouf jopa siirrettiin asumaan erilleen muista näyttelijöistä, koska tämä alkoi vieraannuttaa muita äärimmäisellä näyttelemisellään. Tietojen mukaan LeBouf ei muun muassa käynyt lainkaan suihkussa, ja veti jopa oman hampaansa irti.

Myös Lawless-elokuvassa LeBoufin kanssa näytellyt Mia Wasikowska on sanonut kokemuksen olleen erittäin raskas. Wasikowskan on sanottu olleen lähellä lähteä lätkimään koko kuvauksista LeBoufin huonon kohtelun takia.

Mutta yksi, joka ei ole välittänyt LeBoufin työtavasta, on tähtinäyttelijä Brad Pitt, joka valittamisen sijaan kehuu kollegaansa maasta taivaisiin. GQ:lle antamassaan haastattelussa Pitt kertoo LeBoufin olevan ”yksi parhaista näyttelijöistä, joita on koskaan nähnyt.”

”Hän omistautuu täysillä”, Pitt vakuuttaa. ”Hän elää rooliaan aivan omalla tavallaan. Olen ollut onnekas, kun olen saanut työskennellä monien upeiden näyttelijöiden kanssa. Ja hän on yksi parhaita, joita olen nähnyt”, Pitt jatkaa.

Pittkin myöntää ongelmien joskus kasvaneen rooliinsa uppoavan näyttelijäb takia. Hän kertoo LeBoufin melkein joutuneen tappeluun Fury-leffassa näytelleen Scott ”Clintin poika” Eastwoodin kanssa, koska innostui roolissaan niin kovasti haukkumaan tätä. Kaikki selvisi kuitenkin lopulta parhain päin, ja henkilövahingoilta vältyttiin. Sota on rankkaa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut