Breaking Badin Giancarlo Esposito tekee Netflix-sarjan Ridley Scottin kanssa – sarjassa on erittäin vetovoimainen pointti

Jopas nyt. Mielenkiintoiselta vaikuttaa.

Arvostettu ohjaaja Ridley Scott (Alien, Blade Runner) on tuottamassa kahdeksanosaista sarjaa Netflixille. Sarjan nimi on Jigsaw, ja sen päätähdeksi on palkattu Breaking Bad ja The Mandalorian -sarjasta sekä tulevasta Far Cry 6 -pelistä tuttu Giancarlo Esposito. Jigsaw perustuu osittain Eric Garcian kirjaan Matchstick Men.

Sarjan juonikuvioista tiedetään, että Espositon hahmo Leo Pap on newyorkilaisen rikollisryhmän pomo, ja rikollisten tarkoituksena on tehdä yksi suurimmista ryöstöistä koskaan. Garcian kirjan lisäksi inspiraatiota on tiettävästi otettu myös vuoden 2012 hurrikaani Sandyn aikaisista tapahtumista New Yorkissa, jolloin 70 miljoonan dollarin arvopaperit katosivat jäljettömiin.

Sarjassa on yksi erittäin yllättävä asia – katsoja saa itse valita, miten tarina etenee. Tällainen lähestymistapa on nähty aiemmin Netflixissä ainakin scifisarja Black Mirrorin jaksossa.

Espositon lisäksi sarjassa nähdään Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Jordan Mendoza sekä Niousha Noor. Ridley Scott, David W. Zucker ja Jordan Sheehan tuottavat Scott Free -tuotantoyhtiön kautta.

Lähde: GFR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut