Britney Spears avasi pellit Taylor Swiftin suuntaan: ”Hän on sukupolvensa ykkösnainen”

Spears latoi viestiin peräti kolme (3) tyttöihastus-emojia!

13.11.2023 10:00

Hiljattaen muistelmansa julkaissut Britney Spears ei säästele ylisanoja hehkuttaessaan Taylor Swiftiä sosiaalisessa mediassa.

”Ovelleni koputettiin ja minulle esiteltiin tyttö, joka vaati saada laulaa minulle. Hän lauloi niin kauniisti, kitaralla säestäen. Tästä tytöstä tuli myöhemmin aikamme laulajaikoni.”

Spears julkaisi ihailunsa kohteesta kaksi yhteiskuvaa ja viskasi viestiin peräti kolme ”girl crush” -emojia. Tämä kertoo siitä, että ihastus on todella kovalla tasolla.

Spearsilla ja Swiftillä on musiikin lisäksi muutakin yhteistä. Kumpikin on vieraillut myös valkokankaalla. Spearsin tunnetuin elokuva on Crossroads (2002), jonka kriitikot lyttäsivät, mutta joka tuotti lippuluukuilla noin 65 miljoonaa dollaria.

Äskettäin julkaistiin Spearsin näyttelijäsuoritus The Notebook -elokuvan koekuvauksista, jonka väitettiin päihittäneen niin Scarlett Johanssonin kuin Amy Adamsinkin.

Swift laittoi puolestaan konserttielokuvien ennätykset uusiksi uudella Taylor Swift: The Eras Tour -elokuvallaan, joka on tuottanut kansainvälisesti jo lähes 241 miljoonaa dollaria.

Lisää luettavaa