Brittilehti väittää: Uusi James Bondin esittäjä on löytynyt – ”Tekee sopimuksen jo tällä viikolla”

Uutiseen kannattaa toistaiseksi suhtautua varauksella.

19.3.2024 09:58

Aaron Taylor-Johnson on uusi James Bond, mikäli brittiläistä tabloidijulkaisua The Sunia on uskominen.

The Sun viittaa sisäpiirin tietoon, jonka mukaan Kick-Ass-elokuvista ja Godzillasta tutun Taylor-Johnsonin odotetaan ottavan 007:n roolin vastaan ja siirtyvän Daniel Craigin tilalle. Craig on esittänyt salaista agenttia viidessä elokuvassa vuoden 2006 Casino Royalesta alkaen.

James Bond -elokuvia tuottava Eon Productions on The Sunin mukaan aloittamassa uuden agenttijännärin kuvaukset tänä vuonna.

Lähteen mukaan ”Bond-pesti on Aaronin heiniä, jos hän haluaa ottaa sen vastaan”.

Tuottajien virallinen tarjous on The Sunin tietojen mukaan pöydällä odottamassa Taylor-Johnsonin allekirjoitusta, joka on luvassa lähipäivinä. Sen jälkeen asiasta tiedotetaan julkisesti.

Koska kyseessä on juorulehden maineessa oleva The Sun, tätä uutista ei voi vielä pitää virallisena. Jäämme odottamaan virallista vahvistusta.

Aaron Taylor-Johnson, 33, oli ehdolla rooliin muun muassa Oscar-palkitun Cillian Murphyn, Idris Elban, Henry Cavillin ja James Nortonin ohella.

Kun Taylor-Johnsonilta kysyttiin viime viikolla, haluaisiko hän astua Bondin saappaisiin, hän vastasi:

”On mukavaa ja imartelevaa, että minut nähdään siinä roolissa. Otan sen suurena kohteliaisuutena.”

Englantilaissyntyinen Taylor-Johnson on 33-vuotias. Hänen alkuperäinen sukunimensä on Johnson, mutta mentyään naimisiin ohjaaja Sam Taylor-Woodin kanssa hän otti nimen Aaron Taylor-Johnson.

Päivitys 20.2.24 klo 10.20:

Coming Soon -sivuston mukaan Taylor-Johnsonille ei ole vielä tarjottu James Bondin roolia. Samalla todetaan olevan edelleen mahdollista, että hän ottaa roolin vastaan, mikäli sitä hänelle tarjotaan.

Lisää luettavaa