Carrie Fisherillä oli toive toteutettavaksi Harrison Fordille – Oscar-akatemian tyrmistyttävä päätös saattaa estää

Toive saattaa jäädä toteutumatta.

Star Wars -elokuvista, käsikirjoituksistaan, kirjoistaan ja muista näyttelijäntöistään tunnettu Carrie Fisher ikävä kyllä menehtyi 60-vuotiaana viime joulukuussa. Vuonna 2010 hän kertoi radiohaastattelussa, että oli joskus juhlissa esittänyt Harrison Fordille toiveen täytettäväksi oman kuolemansa jälkeen.

Oscareissa on tapana näyttää kuolleista tähdistä niin sanottu ”death reel”, jolla muistellaan poismennyttä näyttelijää. Fisher toivoi radiohaastattelussa, että hänen omalla tribuuttivideollaan esiintyisi Ford – ja hänen pitäisi myös laulaa. Ei ole tietoa, mitä mieltä Ford on asiasta.

Fisher ei perustellut toivettaan sen kummemmin kuin sanomalla, että ”se on vain jotain mitä haluan.” Idean hän sanoo saaneensa ohjaaja John Hughesin tribuuttivideolta, jolla esiintyivät kaikki näyttelijät, joiden kanssa Hughes oli työskennellyt.

Ikävä kyllä elokuva-akatemia sanoi aiemmin ABC News -kanavalle, ettei Fisherille olisi tulossa erillistä tribuuttia Oscar-gaalassa. Asia todennäköisesti herättää tyrmistystä tähden faneissa.

Oscar-gaala nähdään Yle Teemalta 26. helmikuuta.

Lähde: Metro