Castlesta tunnetun Nathan Fillionin uuden sarjan kuvaukset katkesivat ammuskeluun

Sarjan tekijätiimi suojautui.

31.5.2021 13:34

Kaikkiaan kahdeksan kautta poliisin mukaan tuppautunutta jännityskirjailija Castlea samannimisessä sarjassa näytellyt Nathan Fillion näyttelee nykyään poliisia sarjassa The Rookie. Hänen hahmonsa on kypsemmällä iällä elämänsä uusiksi järjestänyt John Nolan, joka on LAPD:n vanhin poliisikokelas. Jo kolmatta kautta jatkuneen sarjan kuvauksissa tapahtui jokin aika sitten pysäyttävä välikohtaus.

The Rookien kuvaukset keskeytettiin, koska aivan sen kuvauspaikan läheltä kantautui ammuskelun ääniä. Sarjan tekijätiimin jäsenet siirtyivät välikohtauksen takia turvaan, sillä joidenkin silminnäkijöiden mukaan luodit osuivat aivan näiden naapurissaan olleeseen rakennukseen. Virallinen poliisi saapui tutkimaan aluetta.

Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut välikohtauksessa, eikä siitä ole selvyyttä, mikä ammuskelun motiivi oli. Poliisi epäili tapauksesta miestä tai mieskaksikkoa, mutta ei onnistunut tiettävästi tavoittamaan epäiltyjä. Viihdemedia TMZ:n mukaan kyseisellä alueella on jengitoimintaa, vaikka se sijaitsee Los Angelesin keskustassa.

 

Lähteet: Deadline, TMZ, People

Lisää luettavaa