Chevy Chase kritisoi nykyhuumoria: ”paskapäiden sukupolvi nauraa maailmalle” – Vietti yli kuukauden sairaalassa terveysongelmien vuoksi

Pikaista paranemista.

24.3.2021 21:31

Variety kertoo, että koomikko Chevy Chase vietti yli kuukauden sairaalassa sydänvaivojen vuoksi.

”Nämä ovat ensimmäiset päiväni kotona. Voin vain sanoa, kuinka onnellinen ollen kun pääsin takaisin perheeni pariin. Oloni on hyvä. Olin sairaalassa viisi viikkoa. Sydänvaivoja. Joten, toistaiseksi, olen kotona, enkä ole menossa minnekään”, Chase kertoi haastattelussa.

Chase muistetaan parhaiten elokuvista Faijalla hommat hanskassa ja Joulupuu on kärvennetty. Sen lisäksi hän on näytellyt sarjassa Paluu pulpettiin, sekä ollut Saturday Night Liven vakikasvo.

”Luen, pistän tv:n päälle, katson uutiset”, Chase luettelee päivänsä kulkua. Chase kuitenkin kritisoi nykypäivän televisiotarjontaa.

”Näen näyttelijöitä, koomikoita, tuottajia ja käsikirjoittajia työskentelemässä, Jumala heitä siunatkoon, mutta en löydä mitään mahtavaa ohjelmaa telkkarista. Kaikesta tuli vain sitä, että paskapäiden sukupolvi nauraa maailmalle. Tämän päivän huumori antaa seuraavalle sukupolvelle huonompaa materiaalia, kuin mitä heillä jo on omissa elämissään. Se saa minut hulluksi.”

Lisää luettavaa